Ιδέες για μανικιούρ

Ιδέες για μανικιούρ : Το γαλλικό είναι πάντα μια πολύ καλή λύση όταν δεν ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε στα νύχια μας αλλά υπάρχουν κάποιες παραλλαγές οι οποίες γίνονται trend και δεν μπορούμε να τις αγνοήσουμε!

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

H κλασική εκδοχή του γαλλικού μας θέλει να έχουμε λευκά tips αλλά η νέα τάση που εμφανίζεται , σου ζητά να αλλάξεις μυαλά και να βάλεις χρώμα το οποίο θυμίζει αστραφτερά εξαρτήματα μηχανών!

Τα Chrome French Tips είναι μια από τις νέες τάσεις που έχουν αρχίσει να κυριαρχούν στο χώρο του beauty και μπορείς να τα αποκτήσεις!

Στην ουσία γίνεται αντικατάσταση του λευκού tip με ένα μεταλλικό εφέ το οποίο θυμίζει το λιωμένο μέτωπο και έχει γίνει ληδη εμμονή.

Ιδέες για μανικιούρ  – Οι μεταλλικές αποχρώσεις ποικίλλουν και ο πιο γνωστός είναι ο ασημί αλλά υπάρχουν και αλλά χρώματα όπως είναι το ροζ και το πράσινο.

Είναι μια ωραία εναλλακτική για εσένα που θέλεις να αλλάζεις looks στα νύχια σου και να τα βλέπεις κάθε φορά διαφορετικά για να μην τα βαριέσαι. Οπότε μη χάνεις χρόνο, κλείσε ραντεβού και κάνε νύχια!

Τσέκαρε και αυτά: