Ιδέες για μανικιούρ

Ιδέες για μανικιούρ υπάρχουν πολλές και οι nail artists σε όλο τον κόσμο επιλέγουν καθημερινά να δημιουργήσουν ιδιαίτερα σχέδια για να κάνουν τα νύχια μας ξεχωριστά! Όμως, η Betina Goldstein πάει ένα βήμα παραπέρα!

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η πασίγνωστη nail artist η οποία έχει δημιουργήσει πολλά nail trends και έχουμε δει τη δουλειά της στις πασαρέλες του οίκου Chanel σκέφτηκε πως πρέπει στα νύχια να μπουν πράγματα της καθημερινότητας και έτσι τα αυγά και τα ψάρια κατέλαβαν μια θέση στα χέρια κάποιων γυναικών.

Η γυναίκα που αγαπά τον μινιμαλισμό στα νύχια επέλεξε να “χτίσει” πάνω σε κοντά νύχια κάποια “γλυπτά” όπως τα αποκαλεί και δεν ξέρουμε αν θα θέλαμε να τα δούμε σύντομα στα χέρια μας διότι είναι λίγο περίεργα. Σίγουρα είναι πολύ εντυπωσιακά αλλά δεν είναι κάτι το οποίο θα μποροούσε να γίνει trend!

Στις παρακάτω αναρτήσεις θα δεις δυο δημιουργίες της Betina και ίσως σου δώσουν ιδέες για μανικιούρ τις οποίες μπορεί να πίστευες πως μπορείς να κάνεις αυτά τα πράγματα! Ωστσόσο, μπορείς απλά να κάνεις ένα ανοιξιάτικο σχέδιο και να είσαι safe! Αλλά αν είσαι extravaganza τότε τόλμησε το αρκεί να μπορει να το κάνει η nail artist σου!

Τσέκαρε και αυτά: