Ιδέες για μανικιούρ

Ιδέες για μανικιούρ : Πολλές είναι οι celebrities που επιλέγουν πολύ συχνά να κάνουν πολύ ιδιαίτερα πράγματα στα νύχια τους και δίνουν τις δικές τους προτάσεις στα κορίτσια που αναηζτούν διάφορους τρόπους για να έχουν μοναδικά looks στα άκρα τους.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Μέγκαν Φοξ έκανε την ανατροπή στα φετινά Grammy και επέλεξε να καθίσει στην καρέκλα των αγαπημένων της nail artsists και να δοκιμάσει ένα πολύ ιδιαίτερο nail look το οποίο θέλει θάρρος για να το κάνει μια γυναίκα και να το κρατήσει για μέρες.

Η γνωστή nail artist Μπρίτνει Μπόις μαζί με τη Τζίλιαν Σάσονε η οποία είναι καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου κοσμημάτων Marrow Fine Jewelry, συνεργάστηκαν για να δημιουργηθεί ένα look στα νύχια της ηιοποιού το οποίο είναι πολύ ακριβό.

Τα στιλέτο νύχια της Μέγκαν Φοξ βάφτηκαν με μεταλλική, ασημί βάση και έπειτα πρόσθεσαν 15 διαμάντια σε κάθε νύχι!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NAILS OF LA (@nails_of_la)

Ιδέες για μανικιούρ – Το nail look της ηθοποιού είναι από τα πιο ακριβά που έχουν δημιουργηθεί τον τεευταίο καιρό καθώς αποτελείται από αληθινά διαμάντια και σίγουρσ θα τα πρόσεχε σαν τα μάτια της η Μέγκαν!

Ωστόσο, εσύ μπορείς να το υιοθετήσεις και να δεις τα νύχια σου σούπερ λαμπερά! Απλά δε θα έχεις αληθινά διαμάντια! Εκτός και αν μπορείς!

Τσέκαρε και αυτά: 

Ad