Ιδέες για μανικιούρ

Ιδέες για μανικιούρ : Πολλά είναι τα trends που έχουν αρχίσει να γίνονται viral στα social media και εμάς μας έχει τραβήξει το μάτι ένα πολύ συγκεκριμένο nail look.

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το γαλλικό μανικιούρ είναι ένα από τα πιο κλασικά nail looks που μπορούν να δημιουργηθούν και το τελευταίο διάστημα έχει εμφανιστεί ένα νέο “είδος” το οποίο έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες.

Το “διάφανο γαλλικό μανικιούρ” έχει αρχίσει να έχει μεγάλη ζήτηση από τις γυναίκες και όπως η Ηailey Bieber, έτσι και αυτές θέλουν να δουν τα άκρα τους να γυαλίζουν.

Το συγκεκριμένο γαλλικό δημιουργείται με μια διάφανη βάση και μετά από συννενόηση με την nail artist σου δημιουγρείται μια γραμμή στο χρώμα που θέλεις ή ακόμη μπορείς να βάλεις γκλιτερ μανό και να δημιουργηθεί μια γραμμή λάψης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Willow Lounge (@willowlounge)

Ιδέες για μανικιούρ – Είναι σημαντικό να περιποιείσαι τα άκρα σου έχοντας την καθοδήγηση μιας ή ενός ειδικού και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα.

Το συγκεκριμένο nail look είναι ιδανικό για τα κορίτσια που δε θέλουν ‘πολλά – πολλά’. στα χέρια τους αλλά θέλουν να φαίνονται περιποιημένα και εντυπωσιακά.

Mην ξεχνάς πως πολλές φορές το μινιμαλ είναι και το καλύτερο!

Τσέκαρε και αυτά: