Ιδέες για βόλτα

Ιδέες για βόλτα : Σε όλους αρέσει να βγαίνουν έξω αλλά μετά από ένα σημείο αρχίζεις να βαριέσαι επειδή κάνει τα ίδια και τα ίδια.

Όμως, αν θες να πάρεις κάποιες ιδέες για να ξεφύγεις από τη μιζέρια της ρουτίνας σου, σου έχουμε τη λύση.

Να πέντε πράγματα που μπορείς να κάνεις στην επόμενη έξοδό σου

  1. Να χαζέψεις μία θέα

Μπορείς απλά να πάρεις κάτι να πιεις, να έχεις τους ανθρώπους που περνάς καλά στο πλευρό σου και απλά να κοιτάς το “άπειρο” λέγοντας βλακείες μαζί τους. Τι καλύτερο;

Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάτι ιδιαίτερο όπως Λυκαβηττός, το Ζέπελιν στο Γαλάτσι ή η Πάρνηθα, που ενδεχομένως να μην έχεις αυτοκίνητο για να πας, αλλά τα βραχάκια στην Ακρόπολη και τα Αναφιώτικα είναι μία πολύ καλή ιδέα.

2. Παραλία

Μπορεί να μην είναι ο κατάλληλος καιρός για να βουτήξεις στη θάλασσα, αλλά μπορείς απλά να κάτσεις στην άμμο.

Με την απαραίτητη προετοιμασία, δηλαδή μια πετσέτα για να κάτσεις κάτω,  (για να μην λερώσεις τα ρούχα σου), είναι ό,τι χρειάζεται για περάσεις καλά.

Βάζεις μουσική, έχεις την παρέα σου και απλά κάνετε ό,τι σας ευχαριστεί. 

3. Να χαζέψεις second hand και antique μαγαζάκια

 

Το κέντρο της Αθήνας, πέρα από τα συνηθισμένα μαγαζιά, είναι γεμάτο από μαγαζιά που πουλάνε αντικείμενα από “δεύτερο χέρι”, δηλαδή μεταχειρισμένα.

Μπορεί να μην έχεις διάθεση να αγοράσεις κάτι, αλλά μπορείς να πάς να παρατηρήσεις αντικείμενα και ρούχα μίας άλλης εποχής και έχει απίστευτο ενδιαφέρον.

 

4.Escape Rooms

Τα escape rooms είναι μία πολύ ωραία εμπειρία, καθώς είσαι “εγκλωβισμένος” σε ένα δωμάτιο και πρέπει να βρεις με την ομάδα σου, πώς θα βγείτε από εκεί μέσα.

Υπάρχουν διάφορα θέματα σε κάθε δωμάτιο, οι περισσότεροι επιλέγουν τα πιο “τρομακτικά” γιατί έχουν πιο πολύ σασπένς.

 

5.Σινεμά

Το κλασσικό σινεμά είναι πάντα μία καλή λύση, γιατί δεν είναι κάτι καινούριο, ξέρεις σίγουρα ότι θα σου αρέσει, αφού και η ταινία να είναι χάλια, τα ποπ κορν του σινεμά δεν συγκρίνονται με κανένα.

6. Μάζωξη σε σπίτια

Είτε δεις ταινία, είτε παίξεις επιτραπέζια/ χαρτιά, είτε drinking games, το να μαζευτείς με την παρέα σε σπίτι είναι ιδανικό.

Είσαι στα ζεστά, φοράς άνετα ρούχα, και γενικότερα σε κατακλύζει ένα αίσθημα χαλαρότητας που είναι ό,τι χρειάζεσαι μιας και σιγά – σιγά αρχίζουν τα κρύα.

Who said this? Βασιλική Πολίτη —->>> @politiii

Τσέκαρε κι αυτό:

Κατερίνα Παπουτσάκη: Live στο Σταυρό του Νότου