Αυτός ο ιδιοκτήτης πιτσαρίας «τα κονόμησε»!

Πραγματικά απίστευτο! Αυτός ο ιδιοκτήτης πιτσαρίας είναι δαιμόνιος…Τώρα γίνεται χαμός με τις νέες εφαρμογές που κάνουν εκπτώσεις.

Έτσι αυτός βρήκε ότι μια εφαρμογή πουλάει φθηνότερα την πίτσα του, ενώ αυτός έπαιρνε κανονικά τα λεφτά από την εφαρμογή…

ad

Μόλις, λοιπόν, ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας το αντιλήφθηκε, παρήγγειλε ο ίδιος κρυφά και η εφαρμογή πλήρωσε στην πιτσαρία του 24 δολάρια, ενώ τον χρέωσε 16! Άρα, οκτώ δολάρια κέρδος στην τσέπη…

Ο Ράνιαν Ρόι, content strategist, έγραψε σε blog για τον ανώνυμο πιτσαδόρο, που είναι φίλος του. Ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας άρχισε δέχεται παράπονα για παραγγελίες του, τις οποίες, όμως, δεν είχε λάβει ο ίδιος.

Όπως διαπίστωσε, τον είχαν βάλει στο DoorDash, ενώ μία από τις σπέσιαλ πίτσες του χρεωνόταν λιγότερο. Οπότε έκανε το εξής: Παρήγγειλε 10 πίτσες, πλήρωσε 160 δολάρια και έβαλε να παραδοθούν στο σπίτι φίλου του. Η πιτσαρία του τότε πληρώθηκε 240 δολάρια για την παραγγελία από το Door Dash!

Την επόμενη φορά, μάλιστα, ο ιδιοκτήτης παρήγγειλε μόνο το ζυμάρι της πίτσας, χωρίς καθόλου επιπλέον συστατικά, μεγιστοποιώντας έτσι το «κέρδος» από τη διαφορά των τιμών!