Ηλιακή έκλειψη

Η Ηλιακή Έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στις 26 Δεκεμβρίου και είναι πανίσχυρη, αλλά τα ζώδια που θα επηρεάσει κυρίως είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι.

Πώς θα επηρεάσει όμως κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Ο τομέας που επηρεάζεται έντονα από την μεγάλη ηλιακή έκλειψη είναι ο τομέας των επαγγελματικών σχέσεων. Θα βρεθείτε μπροστά είτε σε σχέδια που δεν προχωρούν είτε σε συνεργασίες που δεν θα υλοποιηθούν. Ωστόσο, θα υπάρξουν και νέες προκλήσεις και ίσως και προτάσεις που ίσως να σας αγχώσουν αλλά θα είναι για καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Ηλιακή αυτή έκλειψη θα φέρει χαρούμενα γεγονότα στη ζωή σου και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφεθείτε στα νέα ωραία πράγματα που έρχονται. Επίσης ιδιαίτερη εύνοια σε όσους σκοπεύουν να ασχοληθούν με ταξίδια ή θέματα εκπαίδευσης ή και ταξίδια. Θα σου δοθούν ευκαιρίες αλλά και προτάσεις που θα σε κάνουν να δείξεις όλα τα ταλέντα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να προσέξετε λίγο τις επόμενες ημέρες την υγεία σου είτε σωματική είτε ψυχική, μιας και το μυαλό σας κατακλύζετε από περίεργες σκέψεις, ενώ το σώμα σας χρειάζεται ξεκάθαρα ξεκούραση. Πρέπει να αφιερωθείς στους δικούς σου ανθρώπους που θέλουν το καλό σου και να περάσεις μαζί τους ευχάριστες στιγμές χαλαρά και όμορφα. Περίεργες σκέψεις πετάξτε τες μακριά για μετά τις γιορτές.