Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φιλοξενεί στην εκπομπή της μια στήλη που σχολιάζει μαζί με τους συνεργάτες της όσα φοράνε οι άνθρωποι της τηλεόρασης.

Εντονα σχόλια δέχθηκε, όμως, όταν εξέφρασε την άποψή της σχετικά με το αποκαλυπτικό φόρεμα που φόρεσε μια μέρα η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή της από την ίδια την παρουσιάστρια.

ad

Η κάμερα του “Πρωινού” πέτυχε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έξω στο δρόμο και τη ρώτησε εάν έχει να δηλώσει κάτι σχετικά με τα όσα έχουν συμβεί μεταξύ των δύο παρουσιαστριών.

“Πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι σχολιάζονται μόνο τα ρούχα, δεν έχουμε τίποτα με κανέναν. Δεν νομίζω ότι υπάρχει όριο. Υπάρχουν παρεξηγήσεις και γίνονται πάντα και δημιουργούνται κόντρες χωρίς να υπάρχει λόγος.

Εγώ δεν έχω δημιουργήσει ποτέ μου κόντρα. Έχω υπάρξει μέρος. ΟΚ να το ανοίγεις το θέμα και να το κάνεις, καλό είναι όταν και από τη μια πλευρά και από την άλλη δεν υπήρχε πρόβλημα, να βάλεις τέλος σε μια ιστορία που δεν υπάρχει”, δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην κάμερα του “Πρωινού”.

Συνεχίζοντας, είπε για την Ιωάννα Μαλέσκου: “Είναι ένα καινούριο πρόσωπο και πρέπει να την στηρίξουν, γιατί να μην πάρουν θέση; Δεν τη γνωρίζω. Ξέρω πολύ καλά ποια είμαι, δεν χρειάζεται να απαντήσω σε κάτι”.