Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα που έχουμε στην ελληνική showbiz και καταφέρνει με το στιλ της και το υπέροχο χαμόγελο της να κάνει τους πάντες να τη συμπαθήσουν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Έχει κατά καιρός επιλέξει να φορέσει πολύ ιδιαίτερες δημιουργίες και με τη συμμετοχή της στο My Style Rocks παρουσιάζει και αυτή με τη σειρά της τις δικές της προτάσεις! Όπως αυτή που θα σου δείξουμε παρακάτω!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα κορίστι το οποίο αγαπά τα αξεσουάρ και επαναφέρει ένα αγαπημένο trend από τα ’90s το οποίο είχαμε αγνοήσει για λίγο το τελευταίο διάστημα αλλά μας το θύμισε και είμαστε έτοιμοι να το δοκιμάσουμε ξανά!

Η λαμπερή κριτής επέλεξε να φορέσει για μια από τις εμφανίσεις της δυο λαμπερά μαύρα hair clips στα μαλλιά της και αμέσως έδωσε ένα άλλο vibe στο look της.

Τα hair clips ήταν major trend τη δεκαετία των “90s και τα ετλευταία χρόνια έχουμε αρχίσει να τα βλέπουμε παντού και μας αρέσουν διότι δίνουν ένα πιο girlie ύφος στα μαλλιά μας και μπορούμε να τα φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Τσέκαρε και αυτά: