Ηλίας Αικατερινάρης

Ο Ηλίας Αικατερινάρης ήταν ένα από τα μοντέλα του GNTM 4 που κατάφεραν να μπει μέσα στο σπίτι του reality μόδας και να αναδείξει γρήγορα το ταλέντο του.

Παρά το γεγονός ότι έδειξε από την αρχή πως μπορεί να κάνετε πράγματα στο modeling κι αυτό δεν αλλάζει, ωστόσο στο επεισόδιο της Δευτέρας 11/10 δεν τα κατάφερε και οι κριτές αποφάσισαν πως θα αποχωρήσει από το σπίτι του GNTM, γεγονός που στεναχώρησε τους συμπαίκτες του, που τον θεωρούσαν την ψυχή της παρέας.

 

Ο 26χρονος Ηλίας Αικατερινάρης δεν είχε μέχρι τώρα καμία σχέση με τη μόδα και ήρθε στην Αθήνα από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής μόνο για το GNTM.

Ο ίδιος δραστηριοποιείτο στον αγροτικό τομέα αφού από μικρό παιδί ακολουθούσε τον μπαμπά του στα χωράφια, κάτι που δεν σταμάτησε ποτέ παρά μόνο για να μπει στο σπίτι του GNTM 4 και να δοκιμάσει τις δυνατότητές του.

Πέρα όμως από τα χωράφια ο ίδιος είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών.

Όσον αφορά στο GNTM 4 όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή ήταν κάτι που δεν είχε σκεφτεί ποτέ, αλλά αποφάσισε να το κάνει όταν οι φίλοι του έκαναν αίτηση στο reality μόδας αντί για αυτόν.

Πέρα από τις φωτογραφίσεις του όμως μέσα στο σπίτι του GNTM έδειξε τεράστια υπομονή αποδεικνύοντας πως είναι ένας συγκρατημένος άνθρωπος και συγχρόνως ένα ελεύθερο πνεύμα.