Ηλίας Γκιώνης

Ηλίας Γκιώνης… Μικρός πριγκιπάκος… Το πρόσωπο το οποίο έχει καταφέρει να γίνει η “ασπίδα προστασίας” όλων των ανθρώπων που έχουν περάσει πολλά, το πρόσωπο το οποίο δε φοβάται να τα βάλει με όλους γιατί πιστεύει στο δίκαιο και το σωστό, το πρόσωπο το οποίο βγαίνει και μιλά ανοιχτά με ονόματα για όλα όσα συμβαίνουν!

Ο ακτιβιστής που έχει κάνει απίστευτες έρευνες έχοντας στον κόσμο στο πλευρό του, τολμά με απίστευτο θάρρος να βγάλει στη δημοσιότητα όλα όσα φοβούνται ή δεν μπορούν λόγω διαφόρων καταστάσεων. Και αυτός ο άνθρωπος αξίζει τον σεβασμό μας γιατί έχει πάρει στην πλάτη του υποθέσεις οι οποίες μπορούν να “γκρεμίσουν” εν μια νυκτί προσωπικότητες για τις οποίες ο κόσμος δεν είχε καμία ιδέα ότι διαθέτουν μια δράση η οποία προκαλεί κακό σε ανθρώπινες ψυχές.

Τη στιγμή που διάφοροι influnecers προσπαθούν να βγάλουν το “ψωμί” τους με giveaways (ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει, εφόσον είναι νόμιμος και δεν προσβάλλει κανέναν), ο Ηλίας Γκιώνης φροντίζει να ρίξει φως σε καταγγελίες οι οποίες αφορούν στη σεξουαλική κακοποίηση, την σεξουαλική παρενόχληση, την κακοποίηση ενός ανθρώπου αλλά και ότι αφορά στην προσβολή ενός ανθρώπου, ασχέτου φύλου, εθνικότητας και δουλειάς.

Έχει δεχτεί απίστευτη “λάσπη” από ανθρώπους οι οποίοι δεν μπορούν να δεχτούν το γεγονός πως υπάρχει ένα πρόσωπο το οποίο μιλά απροκάλυπτα και χωρίς να έχει κανένα συμφέρον! Χμμμ, μάλλον έχει ένα και μοναδικό συμφέρον… Την ασφάλεια των ανθρώπων που θέλουν να ζήσουν ελεύθερα τη ζωή τους και την πάταξη κάθε παραβίασης των ανθρώπινων δικαιωμάτων σε όλα τα επίπεδα.

Γιατί πρέπει να τον ξέρεις

Ο Ηλίας Γκιώνης – συμφωνείς, δε συμφωνείς – κάνει κάτι το οποίο λίγοι τολμούν! Βγαίνει και μιλά για υποθέσεις οι οποίες δεν αγγίζονται εύκολα! Μιλά με ονόματα, παρουσιάζει στοιχεία και προσπαθεί να φανερώσει καταγγελίες οι οποίες ίσως να μην έβλεπαν ποτέ το φως της δημοσιότητας. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος θίγει ζητήματα τα οποία παραμένουν πίσω από κλειστές πόρτες. Είναι ένας άνθρωπος που ερευνά από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Λαμβάνει καθημερινά χιλιάδες μηνύματα, τα stories του είναι γεμάτα καταγγελίες αλλά και πληροφορίες οι οποίες ενδεχομένως να “καίνε” κόσμο και διαρκώς ενημερώνει τον κόσμο για τις εξελίξεις! Κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει τα θύματα και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως τον εμπιστεύονται! Γιατί ξέρουν πως θα μιλήσει έχοντας τα κατάλληλα στοιχεία!

Δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως καθημερινά τον μαθαίνω μέσω των δράσεων του και του αξίζει ένα μεγάλο “μπράβο” για όλη τη σκληρή δουλειά που κάνει!

Who said this? @stylefreakalex