Ηλίας Γκότσης

Ο Ηλίας Γκότσης είναι ένας από τους παίκτες που αποβλήθηκαν από το Survivor All Star καθώς φέρεται να είχε καταναλώσει τροφές οι οποίες δεν “ανήκουν” σε αυτές που δίνει η παραγωγή στους παίκτες και έφευγε από την καλύβα του για να δώσει λίστα σε κάποιον local έτσι ώστε να του φέρει πράγματα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο παίκτης των Μπλε αναγκάστηκε να φύγει από το παιχνίδι αφού φέρεται να μην υπάκουσε στους κανόνες και επιστρέφει στη Ελλάδα! Προτού, όμως, μπει στο αεροπλάνο, αποφάσισε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram και είπε κάποια πράγματα τα οποία φαίνεται να είναι και μικρά… καρφάκια!

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ηλίας Γκότσης :

“Tα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχα υπολογίσει. Νιώθω νικητής  διότι διαβάζω τα μηνύματα σας και έχω πάρει απίστευτη αγάπη. Ξέρω ότι γυρίζω σε αληθινές αγκαλιές.Όπως έχω πει και μέσα στο παιχνίδι, κάποια άνθρωποι έχουν συγκεκριμένες αρχές και αξίες και πορεύονται με αυτές. Εγώ τις υπηρέτησα και τώρα καλώς ή κακώς είμαι εδώ. Το πιο δυνατό όπλο είναι να συγχωρείς και να προχωράς.Άλλο ένα μάθημα! Το 2018 αναθεώρησα πολλά για τα υλικά πράγματα. Το 2023 με δίδαξε πολλά για τις ανθρώπινες σχέσεις, οπότε νιώθω λίγο πιο σοφός. Έχουμε να πούμε πολλά”. 

Μέσα από τα λόγια του, μπορεί κανείς να καταλάβει πως πετά κάποια καρφιά και το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πλέον δεν κάνει follow την Εύη Σαλταφερίδου, τον Ηλία Μπογδάνο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Σε ένα δεύτερο βίντεο τον βλέπουμε να πλησιάζει έναν κύριο και να του δίνε μια λίστα, και με αυτόν τον τρόπο τρολάρει όσα ακούγονται!

Τσέκαρε και αυτά: