Ηλίας Μίχος

Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει οδηγηθεί στη φυλακή καθώς κατηγορείται για τους αλλεπάλληλους βιασμούς ενός 12χρονου παιδιού στον Κολωνό ενώ υπάρχουν κατηγορίες κατά του για μαστροπεία αλλά και κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

Παρόλο που ο φερόμενος κατηγορούμενος έχει παραδεχτεί τις ερωτικές πράξεις με το παιδί το οποίο έχει αναγνωρίσει και άλλους βιαστές, μετά από κατάθεση που έδωσε στις αρχές, δεν παραδέχεται τις κατηγορίες περί μαστροπείας. Αλλά όπως φαίνεται, υπάρχει απάντηση για τις δράσεις του και αυτές βρίσκονται στην αστρολογία.

Ο Παύλος Χαϊκάλης έχει αφήσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα την υποκριτική και ασχολείται ενεργά με την αστρολογία. Μέσω του καναλιού του στο Youtube επέλεξε να αναλύσει τον αστρολογικό χάρτη του φερόμενου βιαστή και δυστυχώς, έχει προκαλέσει απίστευτες αντιδράσεις καθώς φαίνεται πως ο Κρόνος είναι αυτός που “όπλισε” τις αρρωστημένες ορέξεις του άνδρα που διατηρούσε επιχείρηση στον Κολωνό.

Αναλύοντας τον αστρολογικό χάρτη ενός ανθρώπου που έχει προβεί σε αποτρόπαιες πράξεις τις οποίες έχει παραδεχτεί – προσπαθώ να καταλάβω τι προσφέρει ακριβώς στην κοινωνία και γιατί πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο; Ειδικά, σε μια εποχή όπου όλος ο κόσμος είναι απίστευτα νευριασμένος και οργισμένος δε γίνεται να γίνονται τέτοια βίντεο και να επικαλείται κάποιος τον Κρόνο στον Ταύρο!

Η φάση είναι εξαιρετικά cringe καθώς ο Παύλος Χαϊκάλης αναλύει τον αστρολογικό χάρτη του φερόμενου μαστροπού και “κατηγορεί” τα άστρα και τους  πλανήτες για όσα φέρεται να έχει διαπράξει ο θεοσεβούμενος Ηλίας Μίχος.

Σε ένα βίντεο που ανάρτησε ο ηθοποιός, τον ακούμε να αναφέρεται στον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου και ψάχνει να βρει τους λόγους για τους οποίους τον οδήγησαν σε αυτή την καταστροφή. Βλέπει τον χάρτη, τον έχει αναλύσει γιατί όπως λέει έκανε πολλή δουλειά για να βρει την ώρα γέννησης του και φαίνεται πως οι πλανήτες σηματοδοτούν τη φύση του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Αυτό είναι το βίντεο 

Μιλά για ανατροπές στη ζωή του φερόμενου μαστροπού, μιλά για σύγχυση του, μιλά για καταστάσεις που είναι χαοτικές και μπερδευτικές.

Μάλιστα, ο ηθοποιός αναφέρει πώς ο Ηλίας Μίχος θα πέσει στα μαλακά μετά από αρκετούς μήνες.

“Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ, Για όλο αυτό που συνέβη φταίει ο Κρόνος”, είπε ο Πάυλος Χαϊκάλης και τα λόγια είναι πραγματικά περιττά!

Τι άλλο θα ακούσουμε πραγματικά;

Τσέκαρε και αυτά : 

Black Friday 2022 : Τι είναι και πώς ξεκίνησε

Καθάρισμα σπιτιού : 3 μικρές συμβουλές