Ηλίας Μπόγδανος

Νέες αφίξεις είχαμε στο Survivor, καθώς ο Ηλίας Μπόγδανος μπήκε στην ομάδα των «Κόκκινων» και άφησε πίσω του την κοπέλα του, η οποία όπως αναφέρει ο ίδιος χάρηκε πολύ που θα τον δει στον Άγιο Δομίνικο.

Ο τραγουδιστής και frontman της μπάντας INCO, αποφάσισε να πάει στο reality επιβίωσης για να δοκιμάσει τις αντοχές του και να δει μέχρι που μπορεί να φτάσει ενώ διαθέτει ένα πολύ αθλητικό σώμα καθώς έχει ασχοληθεί με το τρίαθλο, το spinning και την πυγμαχία.

Ο Ηλιας Μπόγδανος είχε αναφέρει πως θα του λείψει πολύ η οικογένεια του και η κοπέλα του στη συνέντευξη που έδωσε στο Love It λίγο πριν αποχωρήσει για το reality!

Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου είναι μοντέλο και βρίσκεται στο πλευρό του τραγουδιστή πολύ καιρό τώρα! Οι δυο τους αγαπούν τις εξορμήσεις και κάνουν παρέα με γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz όπως είναι το ζεύγος Τανιμανίδη.

Είναι ένα πολύ όμορφο ζευγάρι και σίγουρα θα δούμε το κορίτσι του να τον στηρίζει μέσω των social media καθώς είναι ενεργή! Άντε να δούμε τι θα κάνεις ο νέος παίκτης που μπήκε στην κόκκινη ομάδα.

Τσέκαρε την :

 

Ηλίας Μπόγδανος

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Bogdanos (@iliasbogdanos)

Ηλίας Μπόγδανος