Ηλίας Ψινάκης

Ο Ηλίας Ψινάκης έρχεται με το δεύτερο επεισόδιο από τη σειρά του στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube “Στο Γηροκομείο με τον Ηλία Ψινάκη” και αυτή τη φορά το θέμα ήταν η Eurovision και συγκεκριμένα η συμμετοχή του Σάκη Ρουβά με το Shake it στο διαγωνισμό στην Κωνσταντινούπολη το 2004.

Φυσικά το επεισόδιο για άλλη μια φορά ξεκίνησε με τα ευτράπελα που συμβαίνουν σε αυτό το σπίτι, όπου είδαμε την αίθουσα σινεμά που ποτέ όμως δεν χρησιμοποιούσε ο Ηλίας Ψινάκης να μετατρέπεται σε αίθουσα γυμναστηρίου που ψιλιαζόμαστε πως επίσης δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ.

Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε ενθουσιασμένος αλλά η σχέση του με τη γυμναστική είναι εκείνη του χωρισμένου. Πιο πιθανό είναι να τον δούμε χωρίς τα γυαλιά ηλίου παρά να τον δούμε να γυμνάζεται. Έκανε ωστόσο κάποιες πρόβες αλλά σε μία από αυτές προσγειώθηκε στο πάτωμα, με τα γνωστά γαλλικά του να εκτοξεύονται από εδώ κι από εκεί.

Εν συνεχεία όμως η συζήτηση στους καναπέδες τους ήταν για την ελληνική υποψηφιότητα στη Eurovision 2004 με τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος όμως όπως αποκαλύφθηκε δεν ήθελε να λάβει μέρος, αλλά τελικά πείστηκε.

Στην παρέα του βρέθηκε ο Τζώνη Καλημέρης, αλλά και ο γνωστός δημοσιογράφος, Θέμης Μάλλης οι οποίοι είχαν να εξιστορήσουν πολλά και να αποκαλύψουν γεγονότα που κανείς μέχρι τώρα δεν ήξερε. Όπως το γεγονός πως ο Ηλίας Ψινάκης είχε βουτήξει ένα γνωστό πρόσωπο (θα το μάθετε στο βίντεο το όνομά του) γιατί μίλησε σε εκπομπή, ενώ το είχε απαγορεύσει δια ροπάλου ο γνωστός manager.

Φαίνεται επίσης πόσο ζεστά και πόσο πατριωτικά έβλεπε όλη αυτή τη διαδικασία ο Ηλίας Ψινάκης αφού είχε κινητοποιήσει ακόμα και τον πολιτικό κόσμο να βοηθήσει όχι τόσο στο να κερδίσει η χώρα, αλλά κυρίως να φανεί μέσα στην Τουρκία η μεγάλη δυναμική που έχει η χώρα σε έναν τέτοιο διαγωνισμό.

Άλλο ένα απολαυστικό επεισόδιο της σειράς “Στο Γηροκομείο με τον Ηλία Ψινάκη” και περιμένουμε το επόμενο.