Ηλίας Ψινάκης

Ο Ηλίας Ψινάκης έρχεται για άλλη μία φορά να μας διδάξει πως θα έπρεπε να είναι ίσως η ελληνική τηλεόραση και αφού αυτή δεν είναι έτοιμη ακόμα για κάτι τέτοιο, αποφάσισε να μας διδάξει μέσα από το Youtube με την εκπομπή του “Στο Γηροκομείο με τον Ηλία Ψινάκη”.

Μέσα από το κανάλι του στο Youtube ο Ηλίας Ψινάκης έχει αποφασίσει να γυρίσει μία σειρά εκπομπών, με τον κόσμο να μπορεί να βλέπει στιγμές από τη ζωή του, ανθρώπους που είναι κοντά του, ανθρώπους που τον αγαπούν και ανθρώπους που έχουν να διηγηθούν πολλά μέσα από την παρέα που έκαναν μαζί του για τη ζωή του.

Φυσικά τα γαλλικά πήγαιναν και ερχόντουσαν σε όλα τα γυρίσματα, αλλά για αυτό τον αγαπάμε. Γιατί μιλάει στην τηλεόραση, στο youtube όπως μιλάει και στο σπίτι του, σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους που μπροστά στο φακό βάζουν το προσωπείο του καθώς πρέπει!

Τα γυρίσματά της σειράς του μέσα στο υπέροχο σπίτι του στο Νέο Βουτζά και με όλο το προσωπικό εκεί να πειράζουν ο ένας τον άλλον, αλλά και να τον προσέχουν να μην καπνίζει, να γυμνάζεται και τα λοιπά!

Φυσικά γνωρίσαμε και τον υπέροχο σκύλο του, ένα τσοπανόσκυλο όλο γλύκα, στο οποίο φάνηκε πως ο Ηλίας Ψινάκης του έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Τον Τσοπάνογλου γιατί σιγά μην δεν του είχε δώσει και όνομα, περιέργως αρσενικό όνομα.

Και αφού βλέπουμε διάφορα κομμάτια της ζωής του, όπως την κούκλα βαφτιστήρα του, την κουμπάρα του που είναι γιατρός και η οποία τον κυνηγάει να του κάνει rapid test, να του πάρει αίμα για τις εξετάσεις του, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε και ένα πρόσωπο που αγαπάει πολύ αυτό το τρελοκομείο που λέγεται Ψινάκης.

Την καλή του φίλη, Δήμητρα Παπαδοπούλου που ο κόσμος δεν γνώριζε πως είναι τόσο καλοί φίλοι. Μαζί θυμούνται όλες τις τρέλες που έχουν κάνει όπως τις εκδρομές τους στο Πήλιο με τον Σταμάτη Φασουλή, αλλά και πως ο Ηλίας Ψινάκης την ενθάρρυνε να βάλει τελικά στη σειρά Απαράδεκτοι έναν γκέι χαρακτήρα, που τελικά έμελλε να μείνει στην ιστορία.

Δείτε ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο της σειράς του Ηλία Ψινάκη που αγαπήσαμε!

Και όπως είπε και η Δήμητρα Παπαδοπούλου, αυτό το πολύ μαυριδερό πλάσμα είναι κυριολεκτικά πηγή αισιοδοξίας και έμπνευσης! Και συμφωνούμε!