Ηλίας Ψινάκης

Ο Ηλίας Ψινάκης και το Γηροκομείο του μας σκόρπισε ακόμα μεγαλύτερες στιγμές γέλιου στο τρίτο επεισόδιο όπου είδαμε τις περιπέτειες του με ένα τραγούδι, αλλά και την ανάβασή του στα βουνά για να συναντήσει τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Όλα ξεκίνησαν για άλλη μία φορά στο υπέροχο σπίτι του στο Νέο Βουτζά με τον Ηλία Ψινάκη να έχει σοβαρό πρόβλημα με το τραγούδι που θέλει να πλαισιώνει την εκπομπή του στο Youtube “Το Γηροκομείο του Ηλία Ψινάκη”.

Τους στίχους τους χιουμοριστικούς φυσικά τους είχε, τη μουσική την ανέλαβε ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος όμως ξαφνικά εξαφανίστηκε και δεν του σήκωνε και το κινητό. Όπως ο ίδιος ο Ηλίας Ψινάκης έλεγε εξαφανίστηκε στα νησιά και τον έγραψε… πολλά πολλά μπιπ.

Έτσι και εκείνος έχοντας ένα τραγούδι demo αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και ζήτησε βοήθεια από τον Χρήστο Μάστορα ή όπως τον αποκαλούσε “γλυκιά μελισσσούλα”.

Και φυσικά την πήρε και άμεσα! Έτρεξε λοιπόν στο studio όπου ο Χρήστος Μάστορας ηχογραφούσε το νέο του τραγούδι και εκείνος δέχθηκε να τον βοηθήσει και να του κάνει και την ενορχήστρωση του τραγουδιού με ένα μικρό αντάλλαγμα. Τον Ηλία Ψινάκη στο X Factor, το οποίο και έγινε δεκτό.

 

Μετά από αυτό ο Ηλίας Ψινάκης και αφού πήρε αυτό που ήθελε ανέβηκε στο βουνό, όπου είχε συνάντηση με τον Γιάννη Μπουτάρη. Βέβαια είχαμε και την ευκαιρία να δούμε και το καλύβι του όπως ο ίδιος το αποκαλούσε, ένα ξύλινο σαλέ, από τα προκάτ που έρχονται σχεδόν έτοιμα στημένα από τη Φινλανδία.

Για άλλη μία φορά χαρήκαμε τον Ηλία Ψινάκη να προσέχει τα σκυλιά του εκεί πέρα από τον Τσοπάνογλου και μάθαμε ότι κι αυτόν τον σκύλο που έχει στην Αθήνα από εκεί τον βρήκε. Φυσικά τον είδαμε και έξαλλο με μία μερίδα κυνηγών που δεν προσέχουν τα σκυλιά τους και όταν αυτά γερνούν και δεν αποδίδουν στο κυνήγι, τα πυροβολούν και τα σκοτώνουν εν ψυχρώ.

Και έφτασε η ώρα του Γιάννη Μπουτάρη. Εκεί ο Ηλίας Ψινάκης από τη χαρά του, βγήκε από το αυτοκίνητο και το παράτησε με το τζιπ να κινείται μόνο του και ευτυχώς την έσωσε την κατάσταση ο συνεργάτης του ή αλλιώς Μόνικα, όπως τον αποκαλεί. Σημειωτέον πως ράγισε η καρδιά μας ένα τέτοιο αυτοκίνητο να είναι παραλίγο ανεξέλεγκτο.

Ο Γιάννης Μπουτάρης του δίδαξε τα μυστικά της οινογευσίας και με ποιοι είναι οι τρόποι για να ξεχωρίσει ένα ωραίο κρασί. Βέβαια οι ατάκες για το βαθύ λαρύγγι πήγαν και ήρθαν, ενώ οι ιστορίες τους που έφτασαν μέχρι την Κίνα.

Απολαύστε το επεισόδιο από το Γηροκομείο του Ηλία Ψινάκη!

By Praxitelis Sarantopoulos

Τσέκαρε κι αυτό:

Δημήτρης Λιόλιος: Live εμφανίσεις στο Hollywood Stage