Ηλίας Βρεττός

Ο Ηλίας Βρεττός μας «μαγεύει» με ακόμα ένα ερωτικό τραγούδι, το «Σε Κάποιο Μήνυμα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και συνοδεύεται από music video γυρισμένο εξ’ ολοκλήρου στη Νέα Υόρκη.

Ο επιτυχημένος και αγαπητός καλλιτέχνης συνεχίζει το προσωπικό του σερί των επιτυχιών μ’ ένα γεμάτο συναίσθημα τραγούδι για όλα εκείνα τα μηνύματα που έμειναν στο κινητό μας μετά από ένα χωρισμό. Τη μουσική έγραψε ο Χρήστος Χιώνης και τους στίχους η Αγγελική Μακρυνιώτη.

Το «Σε Κάποιο Μήνυμα» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικό music video που γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη, με σκηνοθέτη τον Maximillian Papadopoulo. Ο Ηλίας Βρεττός πραγματοποίησε τα γυρίσματα του video στο περιθώριο της πρόσφατης sold out περιοδείας του σε Αμερική και Καναδά και μας ταξιδεύει, τόσο με τη φωνή του, όσο και με τις εικόνες.

Την ίδια ώρα, ο Ηλίας Βρεττός χαρίζει μοναδικές στιγμές διασκέδασης στο «Mezzo Athens Party Stage», στην πλατεία Αγίων Ασωμάτων στο Θησείο, κάθε Σάββατο και Κυριακή, μαζί με την Demy, καθώς και κάθε Τετάρτη στο «Ensayar» της Θεσσαλονίκης.

Τσέκαρε και αυτά :

Περίεργα : Τη συνέλαβαν γιατί έφαγε σούπα από νυχτερίδα

Μπιγκ Μπεν : Ήχησε ξανά η καμπάνα του