Ήλιος

Η νέα εβδομάδα έρχεται με νέες καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά Ήλιος και οι πρωταγωνιστές έρχονται αντιμέτωποι με σκληρές αλήθειες και αποκαλύψεις που θα αναστατώσουν τις ζωές τους.

Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα στη σειρά Ήλιος

Δευτέρα 5 Απριλίου – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 135

Ο Δήμος, ο Νικήτας και ο Μάνος καταφέρνουν να δραπετεύσουν. Ο Μάνος εκβιάζει τον Δήμο και του ζητάει να τον κρύψει… Ο Νικήτας συνεχίζει ανενόχλητος τις δουλειές του χωρίς όμως να ξέρει ότι η αστυνομία τον παρακολουθεί.

Η Δάφνη εξαγριώνεται όταν αντί για τον Χρήστο βλέπει την Σοφία να φτάνει σπίτι της με τα ψώνια.  Ο Δημήτρης έρχεται σε επαφή με τον Νικήτα και του  προτείνει  να δώσει τον Κωστή στην αστυνομία με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Η Νέλλη έχει τρομοκρατηθεί τώρα που ο Μάνος είναι έξω από την φυλακή, ενώ ο Μιχάλης προσπαθεί να την ηρεμήσει  και της υπόσχεται ότι θα την προστατεύσει αυτός.

Η Αστυνομία εντοπίζει τον Νικήτα και σε μία συμπλοκή τον πυροβολεί. Εκείνος καταφέρνει να ξεφύγει τραυματισμένος… Στην προσπάθειά του να σωθεί, θα απειλήσει τη Λήδα… Η Δάφνη συλλαμβάνεται για χρήση πλαστών εγγράφων και προειδοποιεί τον Χρήστο ότι θα τον εκδικηθεί…