Ήλιος

Η σειρά Ήλιος έρχεται από την επόμενη Δευτέρα με πέντε νέα επεισόδια που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό με νέες σοβαρές εξελίξεις.

Τι θα δούμε στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας στη σειρά Ήλιος.

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 129

Ο Αχιλλέας σταματάει την Αθηνά που είναι έτοιμη να φύγει με το παιδί, ενώ είναι πλέον πεπεισμένος πως η Αθηνά αντιμετωπίζει σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα. Η Αθηνά κρυφά από το Αχιλλέα, ζητάει τη βοήθεια της Αλίκης, να την κρύψει κάπου με το παιδί, ώστε να χάσει ο Στέφανος τα ίχνη τους.

Η Εύα λέει στην Αλίκη πως είναι καιρός να προχωρήσει στη ζωή της, βλέποντας πως η έως τώρα φιλική σχέση της μητέρας της με τον Παύλο, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.

Την ίδια στιγμή η γυναίκα του Παύλου, η Γεωργία, δείχνει να έχει μετανιώσει για την απόφασή της να φύγει μακριά του, μετά τον θάνατο της κόρης τους. Η Λήδα δέχεται επίθεση από την Άρτεμη. Ο Αντρέας προσπαθεί να προσεγγίσει την Ελένη, που φαίνεται να κολακεύεται από το ενδιαφέρον του. Οι έρευνες για τους φόνους των νοσηλευτριών επικεντρώνονται στους εργαζόμενους στην φάρμα. Ο Στέφανος προχωράει το σχέδιό του να παγιδέψει την Αθηνά.