Ήλιος

Η σειρά Ήλιος έρχεται για άλλη μία εβδομάδα στις οθόνες μας και θα μας προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις αφού οι ζωές των πρωταγωνιστών θα αλλάξει μία για πάντα και ένοχα μυστικά θα βγουν στην επιφάνεια.

Τι θα δούμε στη σειρά Ήλιος την επόμενη εβδομάδα

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6

Ο Δημήτρης βρίσκεται στα ίχνη της  Έλσας Παναγιωτίδη. Το ίδιο και ο Στέφανος, ο οποίος πληροφορείται από την Αλεξάνδρα πως υπήρξε ερωμένη του Μενέλαου και υποψιάζεται πως κρύβεται πίσω από την δολοφονία του Φίλιππου. Ο Χρήστος σε απόγνωση ψάχνει τα ίχνη της Δάφνης και του παιδιού του. 

Η Αλίκη ανησυχεί για την Εύα και έρχεται σε σύγκρουση με την Αλεξάνδρα. Η κόντρα Ελπίδας – Δημήτρη συνεχίζεται, καθώς η Ελπίδα τον θεωρεί υπεύθυνο για τον τραυματισμό και την διαφυγή του Ιάσωνα, ο οποίος βρίσκει κρυφά καταφύγιο στο σπίτι της Αργυρώς.

Η Λήδα βρίσκεται αντιμέτωπη με την Τζένη, την πρώην γυναίκα του Νικήτα, η οποία πλέον την απειλεί ανοιχτά ότι θα ξεσκεπάσει το μυστικό του Νικήτα. Η Δάφνη προσπαθεί να κρυφτεί, πράγμα που γίνεται ακόμη πιο δύσκολο με ένα μωρό στην αγκαλιά. Ο Αντώνης στο κτήμα βρίσκεται μπροστά σε μια απρόσμενη συνάντηση…