Ήλιος

Η σειρά Ήλιος έρχεται την Τετάρτη με ένα ακόμα επεισόδιο όπου οι προσπάθειες της Αθηνάς πέφτουν στο κενό.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της σειράς Ήλιος την Τετάρτη.

Η Γεωργία και ο Παύλος έρχονται ξανά κοντά και θυμούνται τις στιγμές που τους ένωσαν στο παρελθόν. Ο Παύλος δίνει μία δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους, αλλά η Γεωργία καταλαβαίνει από τα λεγόμενα του ότι η Αλίκη μπορεί να είναι απειλή για τη σχέση τους και του ζητάει να τη γνωρίσει.

Η Λήδα, μετά την επίθεση που δέχτηκε, βρίσκεται σώα στο σπίτι της. Δεν πιστεύει όμως ότι υπεύθυνος για το επεισόδιο αυτό είναι ο δολοφόνος που σκοτώνει νοσοκόμες, αλλά η Άρτεμη που θέλει να τη βλάψει μετά την καταγγελία που κατέθεσε εναντίον της.

Ο Χρήστος υποπτεύεται ακόμα τον Αντρέα και συνεχίζει να τον ανακρίνει για την υπόθεση του κατά συρροή δολοφόνου. Ο Αχιλλέας συνέρχεται στο νοσοκομείο μετά το χτύπημα που δέχτηκε. Η Αθηνά πέφτει σε τοίχο όταν προσπαθεί να πείσει την Ελπίδα πως ο Στέφανος είναι αυτός που κρύβεται πίσω από όλα, ενώ όλα τα στοιχεία της αστυνομίας οδηγούν στην Αθηνά, με την Ελπίδα να αναγκάζεται να την συλλάβει.

Η Αλίκη είναι στο πλευρό της Αθηνάς και προσπαθεί να την βοηθήσει να αποδείξει την αθωότητα της. Η Ελπίδα αποχαιρετά τον Ιάσωνα που φεύγει μόνιμα στην Αγγλία. Η Νέλλη μπαίνει στο σπίτι και βρίσκει τον Σπύρο αναίσθητο. Ο Αχιλλέας ανησυχεί για την ψυχική υγεία της Αθηνάς και υπογράφει ως γιατρός τη συγκατάθεση του να νοσηλευτεί η Αθηνά σε ψυχιατρική κλινική.