Ήλιος

Μια νέα εβδομάδα έρχεται και η σειρά Ήλιος με νέα επεισόδια αναμένεται να μας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και να καθηλώσει τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 με τις δυνατές εξελίξεις.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας στη σειρά Ήλιος

Ο Δημήτρης με τον Χρήστο αναζητούν στοιχεία για το παρελθόν του Μενέλαου και την πραγματική του ταυτότητα.

Ο Δήμος συνεχίζει τη συνεργασία του με τον δικηγόρο αποκαλύπτοντας στην Σοφία
το σχέδιο που έχουν με τον Φίλιππο και τον Δημήτρη. Ο Φίλιππος αποδέχεται την πρόταση του Μενέλαου για περαιτέρω συνεργασία, ενώ η Διώνη αρνείται πεισματικά ν’ αποκαλύψουν την σχέση τους στον πατέρα της.

Η Αλίκη είναι έτοιμη να υποδεχθεί άνευ όρων τη μητέρα της και συγκρούεται με τον Δημήτρη, ενώ η Ιωάννα γνωρίζει την Εύα και τον Άρη μπαίνοντας για τα καλά στην ζωή τους.

Η Λένα εκμυστηρεύεται την εγκυμοσύνη της στον Διονύση. Η Λήδα δεν ξέρει πώς να αποδείξει την αθωότητά της, όταν μια απρόσμενη εξέλιξη οδηγεί τον δεύτερο γιατρό να σταθεί στο πλευρό της, κάνοντάς την να ελπίζει ότι θα δικαιωθεί. Ο Μενέλαος συνεχίζει ακάθεκτος το σχέδιο εξόντωσης της Αλεξάνδρας, ενώ εκείνη προσπαθεί να τον πλησιάσει μυστικά.

Ο Δημήτρης παραμένει καχύποπτος με την Ιωάννα και θα βρεθεί ξανά στην πόρτα της. Αυτή τη φορά για να συναντήσει τον Μιχάλη…