Ήλιος

Την Τρίτη το επεισόδιο της σειράς Ήλιος έχει μόνο σοβαρές εξελίξεις που με ανατροπές ταρακουνούν για τα καλά τις ζωές των πρωταγωνιστών, ενώ η αλήθεια για μία ακόμα φορά δεν θα ειπωθεί.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης στη σειρά Ήλιος

Ο Δημήτρης αποφασίζει να ρισκάρει και στις τρεις υποθέσεις που έχει στα χέρια του.

Στη δολοφονία του πιλότου όλα δείχνουν ή ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο ή ότι τελικά κινεί τα νήματα ο Γιάννης απ’ τη φυλακή. Στην υπόθεση της διακίνησης λευκής σαρκός ο Δημήτρης οδηγεί τον Φίλιππο, την Διώνη, την Ορόρα, αλλά και τον Μιχάλη σε ένα παράτολμο σχέδιο.

Σχετικά με την σύλληψη του Νικήτα και του Μάνου η Λήδα φροντίζει να γίνει μια συμφωνία για να αφεθεί ο Νικήτας ελεύθερος. Η Λένα και ο Ντίνος συνεχίζουν να βοηθούν και να κρύβουν την Σαλκέμ.

Λίγο πριν το τέλος τα πάντα καταρρέουν… Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σταματά την Αθηνά απ’ το να πει την αλήθεια για τον Γιάννη. Ο Δημήτρης είναι έτοιμος να αποκαλύψει στον Μηνά τη συνεργασία του με τον Μιχάλη. 

Η Μπέτυ δέχεται ακόμα ένα απειλητικό μήνυμα.

Ο Νικήτας, λίγο πριν την ολοκλήρωση του σχεδίου, ανακαλύπτει τον κρυμμένο πομπό στο μπουφάν του, την ίδια στιγμή που η Λήδα καταλαβαίνει ότι ο Δημήτρης θα τον συλλάβει…