Ήλιος

Ο Ήλιος από την πρώτη στιγμή έχει καταφέρει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με τις απροσδόκητες εξελίξεις.

Την Τρίτη η Λήδα ομολογεί την αλήθεια στον Φίλιππο για τον χωρισμό τους και εκείνος αναλαμβάνει δράση.

Τι θα δούμε στη σειρά Ήλιος την Τρίτη 26/01

Ο Δημήτρης σώζει για δεύτερη φορά τον Γιάννη. Δεν καταφέρνει να συλλάβει τον ύποπτο, Στέλιο Βαμβακά, καταφέρνει όμως να αποκαλύψει την ταυτότητα του.

Η Λήδα ομολογεί στον Φίλιππο την  αλήθεια για τον χωρισμό τους. Εκείνος, με κλονισμένη πλέον την εμπιστοσύνη του απέναντι στη Λήδα και τη σχέση τους, ξεκινά σχέδιο εκδίκησης απέναντι στη μητέρα του.

Η Αλεξάνδρα ψάχνει μανιωδώς ποιος θέλει να την καταστρέψει. Ο Δημήτρης συναντά την Αλίκη, ενώ είναι και οι δύο φορτισμένοι γνωρίζοντας ότι ο τελικός αποχωρισμός τους δεν θα αργήσει…

Ο Δήμος βρίσκεται σε πανικό μετά την εξαφάνιση της Μυρτώς, ενώ οι απαγωγείς τον διαβεβαιώνουν ότι την άφησαν στο σημείο συνάντησης… Με τη βοήθεια της Λήδας, αρχίζουν να ψάχνουν για να τη βρουν… Η Αλίκη και ο Φίλιππος ανησυχούν για την εξέλιξη της συμπεριφοράς της Εύας που συνεχίζει εν αγνοία τους την παράνομη σχέση της με τον Μάρκο.

Ο Φίλιππος αποφασίζει να ακολουθήσει την Εύα για να διαπιστώσει με ποιον συναντιέται… Ο Στέλιος επιχειρεί πάλι να επιτεθεί στον Γιάννη, χωρίς να ξέρει ότι ο Δημήτρης είναι πολύ κοντά.