Ήλιος

Για άλλη μία Πέμπτη έρχεται ένα νέο επεισόδιο στη σειρά Ήλιος και θα παρακολουθήσουμε με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης στη σειρά Ήλιος

Ο Μενέλαος δίνει εντολή στενής παρακολούθησης του Δήμου. Η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε απόγνωση μετά την αιφνιδιαστική επίσκεψη του Μενέλαου στο γραφείο της.

Εκείνος της ξεκαθαρίζει πως μοναδική του επιθυμία είναι η ολοσχερής καταστροφή της, ενώ διαφαίνεται πως ένα καλά κρυμμένο μυστικό ενώνει αυτούς τους δύο ανθρώπους που πλέον είναι εχθροί.

Η Λένα και ο Ντίνος εξακολουθούν να είναι φοβισμένοι μπροστά στην προοπτική να γίνουν γονείς.

Ο Φίλιππος βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς  η συνεργασία του με τον Δημήτρη για να παγιδέψουν τον Μενέλαο θα σημάνει το τέλος της σχέσης του με την Διώνη, που στο μεταξύ έχει αποφασίσει να αποκαλύψει τη σχέση τους στον Μενέλαο.

Η Νέλλη προσπαθεί να πλησιάσει τον Μιχάλη, ο οποίος όμως δείχνει να την αποφεύγει. Η Αλίκη ανησυχεί για τον Δημήτρη, ο οποίος δεν της αποκαλύπτει την επικινδυνότητα της νέας του αποστολής…

Ο Δημήτρης, με τη  βοήθεια του Φίλιππου, καταφέρνει να μπει στο γραφείο του Μενέλαου για να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο στο οποίο ο Μενέλαος φυλάει τα μυστικά του. 

Οι υποψίες του Μενέλαου για τον Δήμο και τον Χρήστο επιβεβαιώνονται…