Imagine

H ηθοποιός Gal Gabot συγκέντρωσε πολλούς celebrities στο Instagram και όλοι μαζί τραγούδησαν το αγαπημένο τραγούδι «Imagine»! Έτσι και οι δικοί μας celebrities σκέφτηκαν να κάνουν κάτι αντίστοιχο για τον κόσμο και να στείλουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας!

Ο Νίκος Μουτσινάς, η Αθήαν Οικονομάκου, η Μαίρη Συνατσάκή, η Παυλίνα Βουλγαράκη και άλλοι πολλοί ένωσαν τις φωνές τους από μακριά και τραγούδησαν το γνωστό τραγούδι του John Lennon!

Ένα πολύ όμορφο τραγούδι, μια πολύ όμορφη κίνηση και περιμένουμε να δούμε και άλλες!

Δείτε το video:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Χαίρομαι πολύ που καταφέραμε, ενώ είμαστε ο καθένας στο σπίτι του, να γίνουμε μια παρεα και να τραγουδήσουμε αυτό το υπέροχο τραγούδι. Σας ευχαριστώ και σας αγαπω όλους που πήρατε μερος! Είμαστε όλοι ένα! ❤️🙏🏻 _________________________________________ @mairiboo @ellikokkinou @mariampekatwrou @natalia_germanou @athinao1konomakou @pavlina__voulgaraki @iviadamou_ @mariasolomou_official @elzouganeli @sissychristidou @foureira @officialaslanidoumelina @d_ougarezos @dorettapapadimitriou_official @evridiki_valavani @costavasaloshd @toniasotiropoulou @krateroskatsoulis @katerinakaravatou @eugeniasamara @thodorismarantinis_official @grigorisarnaoutoglou.official @raniathraskia @georgiou82 @kaitigarbi @roula.revi @apostolis_totsikas_official @natasatheodoridou @matinanikolaou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) στις