Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2021: Οι παίκτες του Survivor βρίσκονται στον μακρινό Άγιο Δομίνικο, και η ημέρα των ερωτευμένων τους βρίσκει μακριά από αγαπημένους τους ανθρώπους αλλά και τους συντρόφους τους.

ad

Η παραγωγή του Survivor συγκέντρωσε όλους τους παίκτες και τους ζήτησε να στείλουν τις δικές τους ευχές στα αγαπημένα τους πρόσωπα αλλά και σε όλον τον κόσμο για την ημέρα των ερωτευμένων.

Πολλοί παίκτες οι οποίοι βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο, είναι σε σχέση ή είναι παντρεμένοι, και πρέπει να είναι πολύ δύσκολο το γεγονός πως βρίσκονται μακριά από τους αγαπημένους τους! Αλλά έχουν έναν ξεκάθαρο στόχο!

Ο Γιώργος Κόρομι, ο James Καφετζής, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θέλησαν να στείλουν τι ευχές τους για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2021 και παράλληλα έστειλαν και τα δικά τους μηνύματα στους συντρόφους τους!

Στο κανάλι Survvor Greece αναρτήθηκαν όλα τα βίντεο των παικτών που εύχονται κάτω από τους φοίνικες και ακούσαμε πολλά!

Και μην ξεχνάτε! Το βράδυ έχουμε νέο επεισόδιο το οποίο θα μας κάνει να ξεχάσουμε για λίγο τον έρωτα και να τρελαθούμε με τα αγωνίσματα αλλά και με τις νίκες που θα σημειώσουν κάποιοι παίκτες!

Τσέκαρε τα βίντεο:

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2021

Δες και του υπόλοιπους παίκτες εδώ!