Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2021

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2021: Οι απανταχού ερωτευμένοι γιορτάζουν σήμερα και τα ανθοπωλεία έχουν γεμίσει με τριαντάφυλλα και καρδούλες, έτσι ώστε να μπορέσει κάποιος να αγοράσει για το αμόρε ένα δώρο και να το προσφέρει για να εκφράσει τον έρωτα του.

Η συγκεκριμένη γιορτή γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Φεβρουαρίου και όλοι οι ερωτευμένοι επιλέγουν τα λουλούδια και τις σοκολάτες για να δωρίσουν στο έτερον ήμισυ! Μάλιστα, είναι ιδανική μέρα για να αποκαλύψει κάποιος τον κρυφό έρωτα που μπορεί να έχει για κάποιο πρόσωπο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Love Quotes (@love.quotes)

Στην Αγγλικανική κοινότητα και στη Λουθηρανική εκκλησία, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2021 είναι επίσημη γιορτή, αλλά θέλω να σου πω πως δε θεωρείται αργία. Οπότε αν νομίζεις πως θα τη γλιτώσεις από τη δουλειά για να περάσεις χρόνο με το ταίρι, να ξέρεις πως κάτι τέτοιο δε θα συμβεί!

Στην Αγγλία, κατά τον 18ο αιώνα, οι άνθρωποι που ήθελαν να εκφράσουν τον έρωτα τους και την αγάπη τους για ένα πρόσωπο, επέλεγαν λουλούδια και ευχετήριες κάρτες οι οποίες ήταν χειρόγραφες και γεμάτες ποιήματα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Love Quotes (@love.quotes)

Μπορεί φέτος, να μην έχουμε τη δυνατότητα να γιορτάσουμε όπως θέλουμε τον Άγιο Βαλεντίνο αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχει τρόποι για να εκφράσουμε τον έρωτα μας, ακόμη και αν το lockdown κοντεύει να μας κάνει να ξεχάσουμε το φλερτ και την ανεμελιά που προσφέρει αυτό το συναίσθημα.

Αν εσύ και το αμόρε κάνετε καραντίνα ξεχωριστά, μπορείτε να περάσετε όλη την ημέρα σας κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον μέσα από μια κάμερα!

Μπορείτε να του/της στείλετε με delivery το αγαπημένο του/της φαγητό ή να γράψετε ένα πολύ όμορφο γράμμα εκφράζοντας τον έρωτα σας!

Δε θα ξεχάσουμε τον έρωτα για κανέναν Covid! Χρόνια πολλά βρε πιτσουνάκια!

Και όσοι είστε singles, απολαύστε το! Γιατί σύντομα σας έρχεται και εσάς το φτερωτό πλασματάκι!