Ινδονησία

Στην Ινδονησία όπως και σε πολλά άλλα μέρη στον πλανήτη συμβαίνουν ακραία πράγματα και ο κόσμος δεν είναι και στα πολύ καλά του, βρε παιδιά καθώς κάνει κινήσεις οι οποίες προκαλούν σοκ!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η βρετανική “The Sun” έφερε στη δημοσιότητα ένα βίντεο μέσω του οποίου μπορεί κανείς να δει έναν άνδρα να βουτά μια γυναίκα ενώ είναι επιβάτες σε ένα πλοίο και να τη ρίχνει στη θάλασσα σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Ο άνδρας τη βοηθά να αφήσει την τσάντα της σε μια καρέκλα και έπειτα τη σηκώνει στα χέρια του και κατευθύνεται πως τα κάγκελα του πλοίου και τη ρίχνει στο νερό χωρίς να τον νοιάζει καθόλου για την απαράδεκτη πράξη που έκανε.

Η γυναίκα πιάστηκε από τα κάγκελα του πλοίου στην Ινδονησίας και κατάφερε μα σωθεί ενώ τον άνδρα πλησίασε κόσμος στο πλοίο και κανείς δεν γνωρίζει αν έχει συλληφθεί! Φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και η γυναίκα προσπαθεί ακόμη να συνέλθει!

Τα τελευταία χρόνια πολλά είναι τα ακραία περιστατικά που συμβαίνουν στον πλανήτη και θύματα είναι οι γυναίκες και αναρωτιόμαστε πότε θα τελειώσουν όλα αυτά και πότε θα αντιμετωπιστούν πολύ σοβαρά όλα τα εγκλήματα που αφορούν σε αυτές!

Τσέκαρε και αυτά: