inSPAring

inSPAring: Περιμέναμε πως και πως τη στιγμή που θα μοιραστούμε μαζί σου αυτό το νέο, και τώρα ήρθε η στιγμή να τα μάθεις όλα! Ξέρεις πως θέλουμε να σε έχουμε στα ώπα-ώπα!

Ένας νέος χώρος δημιουργήθηκε στο Κολωνάκι και θα γίνει το αγαπημένο μας spot κάθε φορά που θα θέλουμε να χαλαρώσουμε και να περιποιηθούμε τον εαυτό μας! Το αξίζουμε αγάπη μου και δεν μπορεί να μας το αρνηθεί κανείς!

Όταν ένας άνθρωπος επιλέγει να περιποιείται τον εαυτό του συχνά , νιώθει καλύτερα και εκπέμπει στον κόσμο μια άλλη ενέργεια…. και πίστεψε με χρειαζόμαστε θετική ενέργεια σε τούτο τον πλανήτη! Οπότε η λύση που σου προτείνουμε είναι το νέο στέκι μας στο Κολωνάκι και θα μας βλέπεις πολύ συχνά εκεί αφού δε «χορταίνουμε» τον χώρο!

Το inSPAring είναι το νέο «διαμάντι» που κοσμεί τη γωνία Δημοκρίτου και Σούτσου στο Κολωνάκι. Συνδυάζει την πολυτέλεια ενός χώρου αισθητικής και την cozy ατμόσφαιρα που αποπνέει ένα «ζεστό» και όμορφο σπίτι.

Μικρό, κι όμως τόσο όμορφο και καλαίσθητο, είναι έτοιμο να να αναδείξει τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας, αλλά και κάθε άνδρα που θέλει να φροντίσει τον εαυτό του. Μην ξεχνάς πως η περιποίηση άκρων, προσώπου και σώματος δεν είναι «αυστηρά» γυναικεία υπόθεση…

Σε ένα χώρο στην καρδιά του κέντρου της πόλης, κατάλληλα διαμορφωμένο και εξοπλισμένο ώστε να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση, ταλαντούχοι nail experts, αισθητικοί και φυσικοθεραπευτές υπόσχονται να κάνουν την εμπειρία κάθε πελάτη μοναδική.

Τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και το προσωπικό έχουν ως πρωταρχικό στόχο την ικανοποίηση των αναγκών όσων επιλέξουν τις υπηρεσίες του inSPAring. Η ευγένεια και ο σεβασμός είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του δυναμικού του μαγαζιού και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο.

Το inSPAring δεν είναι άλλο ένα απλό nail spa, αλλά ένας χώρος υγείας και ομορφιάς, χαλάρωσης, έμπνευσης και δημιουργίας.

social media:
Facebook: @insparingkolonaki
Instagram: @insparing_kolonaki

inSPAring
Αλεξάνδρου Σούτσου 14, Κολωνάκι
Τ.Κ.106 71

Τηλ:210 3639392

Contact us : insparing.kolonaki@gmail.com