Το InSPAring στο Κολωνάκι έχει γίνει αγαπημένο μας στέκι και συχνά επισκεπτόμαστε το χώρο για να περιποιηθούμε τον εαυτό μας, γιατί το έχουμε πει! Μας αξίζουν τα καλύτερα!

Πήγαμε μια βόλτα προχθές και ενώ κάναμε το manicure μας – τι περίμενες να μείνουμε απεριποίητοι για τις γιορτές (;)- μιλούσαμε με τον ιδιοκτήτη του spa, Δημοσθένη Ιμαριάγκμπε και μας ενημέρωσε πως την Κυριακή 29/12 θα κάνουν ένα πολύ ιδιαίτερο event και όλοι οι πιστοί που θέλουν να ζήσουν το απόλυτο pampering μπορούν να προσέλθουν.

Ο ιδιοκτήτης του spa μαζί με την personal chef, Kate Papadimitriou, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν ένα μοναδικό event , όπου καλούν τον κόσμο να εμφανιστεί στο πρώτο Pot Luck που διοργανώνουν, να απολαύσουν τις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρει το InSPAring και παράλληλα να δοκιμάσουν τα θεσπέσια εδέσματα που θα έχει ετοιμάσει η chef.

Τώρα θα σκέφτεσαι εσύ πως θα λειτουργήσει αυτό, και επειδή δε θέλω να ζαλίζεις πολύ το μυαλό σου με πράγματα τα οποία μόνο χαρά μπορούν να σου δώσουν, i’ll break it down for you όπως λένε και στο χωριό μου.

Κλείνεις ραντεβού στο spa (παρακάτω θα σου δώσω όλο το info), ξυπνάς την Κυριακή το πρωί, βάζεις τη φορμούλα σου και κατευθύνεσαι προς την οδό Αλεξάνδρου Σούτσου 14 στο Κολωνάκι, μπαίνεις μέσα στο μαγαζί, κάνεις το μασαζάκι σου ή ότι άλλο έχεις κανονίσει, βγαίνεις από το μαγαζί και εκεί σε περιμένει γευστικότατο φαγητάκι για να ζεστάνεις το «είναι» σου. Δεν είναι πολύ απλό;

So, τα πράγματα είναι απλά! Αν σου αρέσει η περιποίηση και το καλό φαγητό, δεν έχεις παρά να εμφανιστείς την Κυριακή 29/12 στο Insparing, να γνωρίσεις το family και να περάσεις μοναδικά! Και αυτό στο εγγυώμαι!

InSPAring

Αλεξάνδρου Σούτσου 14, Κολωνάκι 

Τηλ: 21 0363 9392

Facebook page: InSparing

Instagram page: InSPAring