InSPAring

InSPAring: Πίστεψε με, ξέρω τι τραβάς καθημερινά με την περιποίηση του προσώπου σου, γιατί τα τραβάω και εγώ! Αλλά να ξέρεις πως τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά όταν βρίσκεις τους κατάλληλους ανθρώπους, οι οποίοι μπορούν να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ένα υγιές και λαμπερό πρόσωπο.

Δεν πρέπει να ξεχνάς, πως το πρόσωπο μας είναι ο καθρέφτης της συνολικής υγείας μας και για αυτό πρέπει να του δίνουμε την κατάλληλη περιποίηση. Εξάλλου, οι ρύποι, το στρες, και η κακή διατροφή δεν βοηθούν καθόλου και δείχνουν το πρόσωπο μας κουρασμένο και θαμπό.

Μη φοβάσαι, όμως γιατί οι άνθρωποι του InSPAring, είναι εδώ με νέες υπηρεσίες και το μόνο που θέλουν είναι να σε κάνουν να νιώθεις σαν το πιο λαμπερό πλάσμα του κόσμου!

Στο InSPAring θα βρεις καλλυντικές θεραπείες βασισμένες σε φυσικά συστατικά τα οποία είναι ενσωματωμένα σε προϊόντα υψηλής βιοτεχνολογίας και σε συνδυασμό με τεχνολογία τελευταίας γενιάς, οι ειδικοί παρέχουν αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε είδους διαταραχής του δέρματος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

We just call it… Home! #spa #beauty #relax #massage #wellness #manicure #skin #nails #love #pedicure #facials #hotel #spaday #selfcare #health #relaxation #luxury #instagood #dayspa #massagetherapy #like #healthyskin #body #athens

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη InSPAring®️ (@insparing_kolonaki) στις

Ας δούμε αναλυτικά τι μπορείς να κάνεις:

Καθαρισμός προσώπου : Θεραπεία καθαρισμού προσώπου με ατμό, εξαγωγή σμήγματος, μάσκες ανάπλασης και ενυδάτωσης.

Δερμοαπόξεση με διαμάντι: Πρόκειται για την πιο απλή και αποτελεσματική ιατρική μέθοδο καθαρισμού και αναζωογόνησης της κουρασμένης επιδερμίδας του προσώπου.

Θεραπεία με οξέα φρούτων :Απαλύνει τις λεπτές γραμμές, ρυτίδες, ουλές και αποχρωματίζει τις πανάδες καθώς το γλυκολικό οξύ απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα.

Θεραπεία rf : Τα φαραδικα ρεύματα στις περιποιήσεις προσώπου χρησιμοποιούνται ώστε να επιτευχθεί ηλεκτρικός μυϊκός ερεθισμός.

Μεσοθεραπεία μη ενέσιμη : Ιδανική για ενυδάτωση δέρματος, πρόληψη ρυτίδων σε νεότερες ηλικίες, αλλά και για μεγαλύτερες ηλικίες που χρειάζονται βαθιά ενυδάτωση.

Που μπορείς να βρεις το αγαπημένο μας beauty στέκι;

Αλεξάνδρου Σούτσου 14, Κολωνάκι!