Instagram

Σου έχει τύχει να αναρτήσεις ένα story στο Instagram όπου γουστάρεις το είναι σου και νιώθεις ότι hotter than hell και ξαφνικά να σου «σκάνε» κάποια dms όπου διάφοροι τύποι σε εκθειάζουν και ξαφνικά βλέπεις στον προσωπικό σου λογαριασμό ότι έχουν σχέση και μάλιστα παρουσιάζονται ως full in love τύποι; Η Paige Woolen σε νιώθει και έχει αποφασίσει να κάνει κάτι για αυτό!

Αυτή είναι η Paige! Ένα μοντέλο του Instagram που έχει πλούσια τα ελέη και μας τα δείχνει σε κάθε της ευκαιρία! Και είναι δικαίωμα της αν της αποφέρει λεφτά και δόξα! Όπως διαβάζουμε στο UNILAD, το καστανομάλλικο κορίτσι λαμβάνει πολλά μηνύματα στο Instagram όπου πολλοί άνδρες της λένε πόσο όμορφη είναι αλλά και πόσο θα ήθελαν να κάνουν τσαχπινιές μαζί της, ενώ έχουν σχέση! Και η ίδια θέλησε να κάνει κάτι για αυτό και να βοηθήσει όλα τα κορίτσια τα οποία διαθέτουν συντρόφους οι οποίοι είναι ότι να ναι!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paige Woolen (@paigewoolen)

H Paige δημιούργησε μια σελίδα στοπ Instagram όπου αναρτά εικόνες από τα μηνύματα που λαμβάνει από τους άνδρες που θεωρούν ότι η κοπέλα τους δεν πρόκειται να πάρει πρέφα ότι προσπαθούν να προσεγγίσουν μια άλλη γυναίκα για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους και με λίγα λόγια τους ξεμπροστιάζει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dudes in the dm (@dudesinthedm)

Όπως αναφέρει το μοντέλο, πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι είναι singles αλλά δεν ισχύει στην πραγματικότητα ενώ υπάρχουν άλλοι που μόλις καταλάβουν ότι δεν τους παίρνει, σταματούν να της στέλνουν!

Και καλά τους κάνει αν θες τη γνώμη μου γιατί έχει παραγίνει το κακό με τους άπιστους που κρύβονται πίσω από μαι οθόνη!