Instagram

Mια νέα λειτουργία ανακοινώθηκε από την Meta, για το Instagram και πλέον θα μπορεί κάποιος να θέσει το “quiet mode” σε εφαρμογή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης θέλει να βοηθήσει τους χρήστες να συγκεντρώνονται περισσότερο στα πράγματα που κάνουν και να μην χρειάζεται να γυρνούν το κεφάλι τους κάθε 2 λεπτά όταν ακούν μια ειδοποίηση στο κινητό.

Με το quiet mode θα μπορεί το Instagram account σου να μπαίνει σε μια κατάσταση ηρεμίας  και όταν θα σου στέλνει κάποιος μήνυμα θα του αποστέλεται μια αυτόματη απάντηση, όπου θα τον ενημερώνει πως βρίσκεσαι σε κατάσταση ηρεμίας.

Το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης θέλει να βοηθήσει τους έφηβους να λειτουργούν με βάση τη μελέτη τους και να μην αποσπώνται από τα likes και τα μηνύματα που λαμβάνουν.

Το συγκεκριμένο “εργαλείο” θα τεθεί σε ισχύ στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Νέα Ζηλανδία, στην Αυστραλία, τον Καναδά, την Ιρλανδία και έπειτα θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

Το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει αποφασίσει να βάλει δυνατά μέσα για να εξασφαλίσει στον κόσμο περισσότερες δυνατότητες για να μπορεί να βρίσκει τρόπους να χαλαρώνει.

Τσέκαρε και αυτά: