Pet Influencers

Όταν σκέφτεται κάποιος influencers στο Instagram τι φωτογραφίες να ανεβάσει συνήθως σκέφτονται φαντασμαγορικές εικόνες που να διαφημίζουν ένα προϊόν.

Ωστόσο, η νέα μόδα στο instagram είναι εξίσου προσοδοφόρα και ακούει στο όνομα pet influencers δηλαδή, λογαριασμοί κατοικιδίων.

Για να καταλάβετε το μέγεθος των οικονομικών αξίζει να σας πούμε ότι τα δημοφιλέστερα κατοικίδια influencers κερδίζουν 32.045 δολάρια για μία ανάρτηση με χορηγό.

Με την αξιοποίηση στοιχείων για τα κέρδη στο Instagram από το Influencer Marketing Hub, καθώς και πρόσφατες δημοσιεύσεις από λογαριασμούς ζώων στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το OnBuy αποκάλυψε τα κατοικίδια με τα περισσότερα έσοδα.

Για παράδειγμα ο Jiffpom, που είναι ένα πομεράνιαν κουτάβι έχει πάνω από 9,5 εκατομμύρια followers και κερδίζει περί τις 32.045 δολάρια για κάθε ανάρτηση.

Άλλο ένα παράδειγμα είναι ο Marutaro ένας σκύλος ράτσας Σίμπα Ίνου ο οποίος σε κάθε ανάρτηση κερδίζει 8.517 δολάρια για κάθε ανάρτηση.

Φυσικά μία επισήμανση από εμάς που λατρεύουμε τα ζώα! Όλα αυτά καλά και μια χαρά αρκεί οι ιδιοκτήτες των σκύλων να αγαπούν και να φροντίζουν τα ζώα τους, χωρίς να τα ταλαιπωρούν και να τα κακομεταχειρίζονται στο βωμό του κέρδους.