Instagram

To Instagram είναι μια πλατφόρμα η οποία κατάφερε να δώσει “δύναμη” σε πολλούς ανθρώπους που θέλουν να προβάλλουν τη δουλειά τους και να κερδίσουν αρκετά χρήματα μέσω της προώθησης προϊόντων, αλλά έχει αρχίσει να χάνει την αίγλη του σύμφωνα με Social media exprets.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

H Metaverse έχει δημιουργήσει πολλούς αλγόριθμους με τους οποίους έχει πέσει η απόδοση πολλών λογαριασμών και οι πληρωμένες διαφημίσεις είναι αυτές που ίσως μπορούν να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο στο προφίλ κάποιου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προκαλεί δυσαρέσκεια στον κόσμο καθώς δε θέλει να βλέπει μόνο προϊόντα αλλά διάφορες εμπειρίες. Και εδώ μπαίνει ένα άλλο μέσο το οποίο γνωρίζει καθημερινά ακόμη μεγαλύτερη απήχηση και επικρατεί σημαντικά.

Το TikTok είναι αυτό που έχει “κλέψει” τη λάμψη του Instagram καθώς ο κόσμος μπορεί να μάθει τα πάντα μέσα σε λίγα λεπτά και δεν είναι αναγκασμένος να πασχίσει για να λάβει follows και likes αφού τα hashtags του λειτουργούν με σχετικά αξιοκρατικό τρόπο!

Μπορεί η κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης να δέχεται τα “πυρά” διαφόρων κυβερνήσεων που την κατηγορούν για κατασκοπεία, όμως οι αυξήσεις των χρηστών είναι ραγδαίες και όλοι στρέφονται προς αυτό.

Οι άνθρωποι της Meta κάνουν διάφορες κινήσεις για να μπορέσουν να κρατήσουν το κοινό “ζωντανό” όμως θα πρέπει να δώσει γκάζια γιατί ο κόσμος δεν είναι και πολύ ευχαριστημένος!

Τσέκαρε και αυτά: 

Ad