Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη έφερε πριν από λίγο καιρό στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και παρά το γεγονός πως είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη γιατί δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα, είναι πλέον σε ένα πολύ καλό σημείο και καθημερινά ενημερώνει τον κόσμο που την ακολουθεί στα social media για τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η γνωστή Instagrammer η οποία μετρά 1 εκατομμύριο followers πήρε τον μπέμπη της την Πέμπτη 23/2 και πήγαν στο γιατρό και αποφάσισε πως έφτασε η στιγμή να βγουν οι δυο τους για καφέ! Και όπως καταλαβαίνεις ενθουσιάστηκαν οι ακόλουθοι της!

H Iωάννα Τούνη είναι ένα κορίτσι το οποίο επιλέγει καθημερινά να μοιράζεται τις δικές της στιγμές και πολλές φορές έχει “δικαστεί” για την υπερβολή που δημιουργεί και πολλοί θεωρούν πως δεν πρέπει να δείχνει το μωρό της στο διαδίκτυο.

Πριν από λίγες μέρες, η δημοφιλής instagrammer ξέσπασε μέσω του προφίλ της καθώς δέχεται αρνητικά σχόλια για την προβολή του μπέμπη της και για το γεγονός πως τον παίρνει παντού μαζί της.

“Ξεκινήσαμε με το πού αφήνω το παιδί. Το παιδί το έχω μαζί μου όλη μέρα! Και γυμναστήριο που πήγα, το έχω μαζί μου δίπλα με το καρότσι, το μάρσιπο με τα πάντα, με πάνες με μωρομάντηλα. Δεν έχω κάποια γυναίκα να με βοηθάει. Δυστυχώς δεν έχω ούτε τη μανούλα μου να με βοηθάει. Οπότε παίρνω το μωρό παντού. Τι θα κάνω; Να κάτσω σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου; Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε. Δεν με νοιάζει καθόλου τι λέτε”.

 

Το βίντεο της εγκυμοσύνης

Η Ιωάννα Τούνη είναι μια γυναίκα η οποία δημιουργεί περιεχόμενο στο Instagram και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της επέλεξε να απαθανατίσει την κοιλίτσα της σε διάφορες φάσεις όπου μεγάλωνε!

Κάνει ότι θέλει και δεν τη νοιάζουν τα σχόλια!

Τσέκαρε και αυτά: