Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη είναι ξετρελαμένη με τον γιο της, και δεν μπορεί να σταματήσει να ασχολείται με το μωράκι της γιατί έχει μεγάλο έρωτα! Ποια μανούλα, άλλωστε, δεν τρελαίνεται με το παιδάκι της;

Η γνωστή instagrammer θέλησε μέσω του Instagram να αποκαλύψει κάτι που κάνει και έχει βοηθήσει πολύ το μωράκι της να μην βρίσκεται αντιμετώπιση με τους γνωστούς “κολικούς” που ταλαιπωρούνται πολλά παιδάκια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Σύμφωνα με τη νέα μανούλα, η μη κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων που δεν περιέχουν λακτόζη μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά το μωράκι να μη βιώνει έντονους κολικούς.

 

“Επειδή ότι τρώει η μαμά, περνάει απευθείας στο μητρικό γάλα…εγώ έκοψα τα αγελαδινά προϊόντα, τα οποία έχουν λακτόζη και συνήθως προκαλούν δυσανεξία στα μωρά (και τους ενήλικες) φουσκώματα και προβλήματα στην πέψη”,έγραψε στο Instagram η Ιωάννα Τούνη.

Να πούμε σε αυτό το σημείο πως η συμβουλή της Ιωάννας Τούνη είναι κάτι που παρατηρεί η ίδια η οποία θηλάζει, και πως πρέπει να συμβουλεύεσαι τον γιατρό σου και τον γιατρό του Έβρου σου προτού κάνεις κάτι για να είστε και οι δυο safe.

Προσοχή σε ότι κάνετε για να είστε καλά και εσείς και το μπεμπάκι σας!

Tσέκαρε και αυτά: