Ιωάννα Τζανή

Η Ιωάννα Τζανή είναι ο νέος “πειρασμός” του Love Island και η νέα παίκτρια έκανε πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση στη βίλα της Τενερίφης.

 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανακοίνωσε στα αγόρια του ριάλιτι έρωτα πώς μια νέα γυναίκα θα περάσει τις πόρτες της βίλας, και εμφανίστηκε ξαφνικά η εντυπωσιακή Ιωάννα η οποία φορούσε ένα φόρεμα το οποίο αμέσως τράβηξε τα βλέμματα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ 

Τι πρέπει να ξέρεις 

#1. Κατάγεται από τη Μάνη και πιο συγκεκριμένα από το Γύθειο!

#2.Μένει στην Αθήνα τα τελευταία 9 χρόνια

#3. Είναι δημοσιογράφος

#4.Μπήκε στο παιχνίδι για να διεκδικήσει ένα πρόσωπο που της έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αλλά είναι ανοιχτή σε όλα.

#5.Ο Βασίλης και ο Κόρκας είναι τα δυο αγόρια που της τράβηξαν την προσοχή μόλις μπήκε στο σπίτι.

Η Ιωάννα Τζάνη είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα και μόλις μπήκε στη βίλα της Τενερίφης, τα αγόρια που ήταν καθισμένα στον καναπέ με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την είδαν και έπαθαν ένα μικρό “σοκ” γιατί επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα που κάλυπτε πολύ βασικά σημεία του σώματος και αναδείκνυε όλα τα υπόλοιπα.

Το κορίτσι διαθέτει έναν άκρως εντυπωσιακό λογαριασμό στο Instagram και μέχρι στιγμής μετρά 48.9Κ followers και είναι το πρόσωπο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Love Island με το πιο δυνατό Instagram account.

Τσέκαρε την :

Το Love Island είναι μια καλή ευκαρία για την Ιωάννα να ξεφύγει από όλους και από όλα αφού όπως αποκάλυψε στα αγόρια της βίλας στην πρώτη τους γνωριμία, χώρισε πρόσφατα και απολύθηκε και από τη δουλειά της. Επομένως, οι διακοπές σε ένα χλιδάτο μέρος και η γνωριμία με νέους ανθρώπους είναι πολύ σημαντικό.

Αναμένεται να έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η τακτική που θα ακολουθήσεις και ποιο αγόρι θα διαλέξει!

Τσέκαρε και αυτά : 

Χρήστος Μάστορας : Το νέο κομμάτι που ερμηνεύει

Άσπα : Το νέο της τραγούδι