Ιωάννα Τζανή

H Ιωάννα Τζανή είναι το κορίτσι “πειρασμός” που μπήκε στη βίλα του love Island, στην Τενερίφη και αναμένεται να κάνει χαμούλη, αφού τα κορίτσια δεν την υποδέχτηκαν και μεα ανοιχτές αγκάλες.

 

Η Ιωάννα αποφάσισε να ταξιδέψει μέχρι την Τενερίφη για να βρει τον έρωτα και παράλληλα να κάνει διακοπούλες(μη γελιόμαστε παίδες) και μόλις μπήκε στη βίλα, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις μιας και είναι πολύ εντυπωσιακή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ 

Τι πρέπει να ξέρεις για την Ιωάννα Τζανή

#1. Γεννήθηκε στο Γύθειο

#2. Έχει δυο αδερφές

#3. Από μικρή ηλικία ήθελε να νιώθει ελεύθερη κι πολύ συνχά το έσκαγε από το παράθυρο για να κάνει νυχτερινές εξορμήσεις.

#4. Όταν ήταν 18 ετών ήθελε να σπουδάσει διατροφολογία. Αλλά η δημοσιογραφάι ήταν αυτή που την κέρδισε.

#5. Είναι κορίτσι που δηλώνει “σχεσάκιας”.

#6.Στο παρελθόν είχε παρατήσει τα πάντα στην Αθήνα για τον έρωτα της την Πάτμο.

#7.Είναι Παρθένος στο ζώδιο

#8. Είναι 27 ετών.

#9.Το celebrity crush της είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

#10. Δεν έχει φάει ποτέ… χυλόπιτα!

Η Ιωάννα είναι ένα κορίτσι που της αρέσει να έχει τα βλέμματα πάνω της, και όπως έχει δηλώσει, θέλει έναν άνδρα ο οποίος θα είναι ευγενικός, θα έχει χιούμορ και να την προσέχει ενώ θέλει να την κυνηγά κιόλας.

Η δημοσιογράφος μπήκε στο Love Island θέλοντας να βρει τον επόμενο έρωτα και δεν αποκλείει να είναι και μεγάλος. Έχει όλη την καλή διάθεση να μάθει τους παίκτες και να χτυπήσει η καρδιά της δυναττατατατατα!

Όπως όλα τα κορίτσια, έτσι και η Ιωάννα διαθέτει μια εντυπωσιακή παρουσία και διαθέτει εμφάνιση η οποία σίγουρα θα έκανε πολλά βλέμματα να την κοιτάξουν ενώ κάνει τις βόλτες της σε κάποια περιοχή της Αθήνας.

Περιμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το αγόρι που θα επιλέξει!

 

Tσέκαρε και αυτά :

Μέγκαν Φοξ : Έγινε ξανθιά και είναι ίδια η Κιμ Καρντάσιαν

Χορός : Το συγκλονιστικό χορευτικό γυναικών από το Λίβανο