Ιωάννα Βλάχου

Ιωάννα Βλάχου: Τέσσερα χρόνια έπειτα από την τελευταία δισκογραφική δουλειά της η «εκλεκτή» ερμηνεύτρια στην πιο ώριμη περίοδό της, γεμάτη από μοναδικές μελωδικές εμπειρίες, επιστρέφει στη δισκογραφία παρουσιάζοντας τα πιο ολοκληρωμένα μουσικά και στιχουργικά κομμάτια της, συνεργαζόμενη με μία σειρά αξιόλογων δημιουργών. 

Ο Τριαντάφυλλος Η. Κωτόπουλος υπογράφει τους στίχους των δέκα ξεχωριστών τραγουδιών που έντυσαν μουσικά οι Όλγα Κουτσούκαλη και Κωνσταντίνος Κατωμέρης.

«Νιώθω ευλογημένος για τις υπέροχες μουσικές που συνέθεσαν οι μοναδικοί δημιουργοί , όπως και την εξαιρετική ερμηνεία της Ιωάννας που χαρίζει ένα πολύ υψηλά αισθητικό αποτέλεσμα» τονίζει ο στιχουργός, ενώ η συνθέτης Όλγα Κουτσούκαλη συμπληρώνει

«Είμαι ενθουσιασμένη που επιτέλους αποκαλύφθηκαν «τα Κρυμμένα» . Ήρθε η ώρα να μάθετε το καθένα απ αυτά» και ο έτερος μουσικός Κωνσταντίνος Κατωμέρης τονίζει

«Δημιούργησα δύο τραγούδια γραμμένα πάνω στην ιδιαίτερη καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία της Ιωάννας».

Τα δέκα τραγούδια του cd ενορχηστρώθηκαν από τον Σπύρο Παγιάτη και κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μετρονόμος.

« Μέσω των τραγουδιών καταθέτουμε τις αγωνίες, τους προβληματισμούς και τα όνειρά μας. Εύχομαι “τα κρυμμένα” να βγουν στο φως» αναφέρει η ερμηνεύτρια.