Ιουλία Καλλιμάνη

Η Ιουλία Καλλιμάνη, η καλλιτέχνιδα – φαινόμενο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον συγκεντρώνοντας εκατομμύρια views στο YouTube και κάνοντας sold out εμφανίσεις, έρχεται λίγους μήνες μετά την επιτυχία που σημείωσε με το medley «Ενοικιάζεται – Περαστικά (Club των Ερωτευμένων)», μ’ ένα τραγούδι που θα γίνει σύνθημα… το «Εφτά στα Εφτά – 7/7».

Από την πρώτη στιγμή, το τραγούδι αγαπήθηκε από το κοινό και ξεχώρισε στο ραδιοφωνικό airplay, ενώ εκτοξεύτηκε στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube, όπου και παραμένει, μετρώντας, παράλληλα, πάνω από 1,2 εκατομμύρια views σε μία εβδομάδα!

Το «Εφτά στα Εφτά – 7/7», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι ένα ελαφρολαϊκό τραγούδι στο γνώριμο ύφος της αγαπημένης ερμηνεύτριας το οποίο απογειώνεται μέσα από τη μοναδικότητα της φωνή της, με αποκορύφωμα ένα στίχο – «έκπληξη».

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Στη μουσική συναντάμε για ακόμη μία φορά, τον καταξιωμένο Μιχάλη Τουρατζίδη, τον δημιουργό τον μεγαλύτερων smash-hits των τελευταίων ετών και «οδηγό» που έχει η Ιουλία Καλλιμάνη, ενώ τους στίχους υπογράφει με τη «μαγική» της πέννα η Jenny Tsiko. Το music video, στο οποίο βλέπουμε την ερμηνεύτρια να παρασύρει με τον ρυθμό της τους θαμώνες του «Tokyo Theater», σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης.

 

Tσέκαρε και αυτά: