Ιουλία Κουκουβέ

Το πρώτο ζευγάρι που πρόκειται να διαγωνιστεί στο νέο ριάλιτι Battle Of The Couples είναι η τράπερ Ιουλία Κουκουβέ και ο ράπερ Meech.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε στην εκπομπή “Pop Up” με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μίλησε για τη σχέση του. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι βρίσκονται μαζί εδώ και έξι μήνες, αλλά από απόσταση. Μάλιστα, θεωρούν πως θα αντέξουν σίγουρα τον ανταγωνισμό που θα υπάρξει μέσα στο παιχνίδι, αλλά και ευελπιστούν να γνωρίσουν καλύτερα ο ένας τον άλλον.

Η Ιουλία Κουκουβέ είναι η πρώτη Ελληνίδα επαγγελματίας ράπερ και κατέχει τον τίτλο “Trapper Queen”. Στόχος της, μάλιστα, είναι να φτάσει πολύ ψηλά στο τραγούδι, ενώ μια από τις καλές της συνήθειες αποτελεί η παροχή βοήθειας στους συνανθρώπους της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioulia koukouve (@_koukouve_)

Το πιο δυνατό σημείο επάνω της είναι το χαμόγελό της, κι όταν ένας άνθρωπος της συμπεριφέρεται με ευγενικό τρόπο, τότε προσπαθεί κι εκείνη να του συμπεριφερθεί αντίστοιχα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioulia koukouve (@_koukouve_)

Η Ιουλία Κουκουβέ αγαπά τη μαγειρική και τη γυμναστική, εύχεται να είναι υγιής, να πετύχει τους στόχους της, να έχει μια ευτυχισμένη ζωή, ενώ λατρεμένος της προορισμός είναι το στούντιο όπου ηχογραφεί τα τραγούδια της.

Πέρα από την αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον, ο Meech κι η Ιουλία επικοινωνούν τις γνώμες τους για τα τραγούδια τους, αλλά και για τους στίχους. Οπότε μαζί στη ζωή, μαζί και στη δουλειά!