Στις 10 Σεπτεμβρίου, η εταιρεία Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου Iphone 11 και καταλαβαίνεις πως έγινε χαμός παγκοσμίως!

Περιττό, να σου πω πω στην Ελλάδα ξεπούλησε από την πρώτη μέρα – καλέ, ναι λεφτά υπάρχουν- και ο κόσμος είναι έτοιμος να παίξει με το Iphone 11.

ad

Καταρχήν, η Apple κυκλοφόρησαν τρία διαφορετικά iphone! Το iphone 11, το iphone 11 Pro και το iphone 11 Pro Max! Οι τιμές, προφανώς, και δεν είναι βατές αν καλοσκεφτεί κανείς πως ο βασικός μισθός σε πολλές δουλειές είναι 580 ευρώ, αλλά περί ορέξεως καλοκυθόπιτα.

Τι παίζει, λοιπόν, με την νέα έκδοση του iphone;

Τιμή:

64GB, τιμή 869 ευρώ
128GB, τιμή 929 ευρώ
256GB, τιμή 1059 ευρώ

Από εκεί και πέρα, βλέπουμε πως στο νέο πολυεργαλείο είναι το όνειρο κάθε instagrammer αφού έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στη φωτογραική μηχανή που έχει κουμπώσει πάνω και η επεξεργασία των φωτογραφιών είναι άλλου επιπέδου αφού η φωτεινότητα αλλάζει και ο φακός μπορεί να κάνει πολλά «θαυματάκια».

Ένα από τα νέα intros στο iphone είναι οι slofies, οι οποίες στην ουσία είναι selfies σε αργή κίνηση! Αλλά, νομίζω πως για να το δεις καλύτερα πρέπει να παρακολουθήσεις το παραπάνω video και να σχηματίσεις τη δική σου άποψη!