iPhone

Η Google αποφάσισε να κάνει ένα δώρο σε όσους χειρίζονται iPhone και φέρνει το magic eraser το οποίο είναι ένα εργαλείο το οποίο μπορεί να αφαιρέσει αντικείμενα τα οποία δεν μας αρέσουν από τις φωτογραφίες μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

H νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη για τους τους συνδρομητές του Google One, για όλες τις Android συσκευές και για όσους έχουν συσκευές Apple.

To Μagic eraser είναι ένα πολύ απλό εργαλείο το οποίο έρχεται μαζί με λενα ακομή χαρακτηριστικό των Pixel το οποίο λέγεται camouflage με το οποίο μπορούμε να αλλάξουμε το χρώμα αντικειμένων τα οποία μπορούν να μας αποσπούν την προσοχή.

Αυτά είναι δυο χαρακτηριστικά τα οποία ήταν διαθέσιμα μόνο για όσους είχαν συσκευές Google αλλά πλέον θα υπάρχουν και στα iPhone αφού οι συγκεκριμένες συσκευές είναι αυτές που επιλέγει μεγάλη μερίδα του καταναλωτικού κοινού.

Πλέον θα μπορούμε με ένα πολύ απλό τρόπο να αφαιρούμε αντικείμενα τα οποία δε θέλουμε να φαίνονται και θα γίνει η ζωή μας πιο εύκολη καθώς αποτελούσε πρόβλημα αυτό στις φωτογραφίες που θέλαμε να αναρτήσουμε και χρειαζόταν να τις κόψουμε σε διάφορα σημεία!

Τσέκαρε και αυτά: