iPhone

Η Apple προσπαθεί διαρκώς να βρει τρόπους για να εξελίξει το iPhone και από ότι φαίνεται ετοιμάζει μια Ultra έκδοση η οποία θα είναι ένα μοντέλο το οποίο θα υπερτερεί σε μέγγεθος του Pro Max.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Προς το παρόν η εταιρεία δεν έχει καμία επιβεβαίωση για τη φήμη που κυκλοφορεί αλλά ένας σχεδιαστής που ασχολείται με την τεχνολογία και παράλληλα του αρέσει η τέχνη, θέλησε να δημιουργήσει ένα σχέδιο για να μας δείξει πως φαντάζεται εκείνος τη φερόμενη προσθήκη στην οικογένεια της εταιρείας .

Ο Τζόνας Ντάερτ, και δημιούργησε μια εικόνα που θα μπορούσε να είναι μια πρώτη εμφάνιση του iPhone Ultra. Και πρέπει να πούμε πως είναι πολύ εντυπωσιακό.

Η Apple θέλει να φέρει κάτι νέο στο τραπέζι της τεχνολογίας και πολλές είναι οι φήμες που θέλουν την εταιρεία να δημιουργεί ένα ακριβότερο μοντέλο και θα συμπληρώνει τη σειρά των συσκευών που έχουν δημιουργηθεί μέχρι στιγμής.

Η εταιρεία ετοιμάζει πολλά πράγματα για τη νέα χρονιά καθώς θα έχουμε ένα νέο κινητό τηλέφωνο που θα θυμίζει τα παλιά αλλά θα έχει περισσότερες δυνατότητες και η εξέλιξη συνεχίζεται!

Τσέκαρε και αυτά: