iPhone

Μεγάλη μερίδα του κόσμου που έχει στην κατοχή της iPhone θα δει μια σημαντική αλλαγή σε μια από τις εφαρμογές που θεωρούνται “βασικές” στις συσκευές τους καθώς “εξαφανίστηκε” κάτι σημαντικό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H εφαρμογή Dark Sky φαίνεται πώς έχει σταματήσει να υποστηρίζεται από την Apple τις τελευταίες ώρες και το ΑΡΙ θα χαθεί μέχρι τον Μάρτιο του 2023.

Τη συγκεκριμένη εφαρμογή την είχε αποκτήσει η γνωστή εταιρεία το 2020 και την έχει συγχωνεύσει με την εφαρμογή του καιρού την οποία χρησιμοποιούν πολλοί χρήστες των συσκευών της Αpple.

To Dark Sky είχε αφαιρέσει την εφαρμογή από το Αpp Store τον Σεπτέρβριο με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανένας χρήστης να τη βρει και να την κατεβάσει. Και πλέον δεν υπάρχει σε καμία συσκυεή.

Η εταιρεία έχει δώσει στη δημοσιότητα έναν οδηγό όπου ένας χρήστης του iPhone θα μπορεί να τον διαβάσει με σκοπό να μάθει να χρησιμοποιεί καλύτερα την εφαρμογή του καιρού και να μαθαίνει όλα όσα χρειάζεται από εκεί.

Ωστόσο, για να μπορεί κάποιος να βλέπει τις αναβαθμίσεις που έχουν γίνει θα πρέπει να διαθέτει τα αναβαθμισμένα λογισμικά όπως είναι το iOs 16, το macOS Ventura ή το iPadOS16.

Τσέκαρε και αυτά:

Τζέιμς Μποντ :Ποιος θα πάρει τον ρόλο

Άνδρες : Πώς θα καταλάβεις πώς αποζητά την προσοχή