Η Ιρλανδία έχει πολλούς μύθους που προκαλούν ανατριχίλες!

Είναι γνωστό πως η Ιρλανδία είναι η χώρα της «μαγείας» και σε πολλές περιοχές υπάρχουν σπίτια τα οποία είναι super spooky (έχω πάει αρκετές φορές και ξέρω).

Το πιο «στοιχειωμένο» σπίτι στη χώρα ονομάζεται Loftus Hall και πλέον πωλείται για 3 εκατομμύρια δολάρια! Ναι, σου λέω! Το αρχοντικό το οποίο έχει γεωργιανό ρυθμό και διαθέτει 22 δωμάτια παύει να είναι σπίτι για τους επίδοξους κυνηγούς φαντασμάτων και πωλείται.

ad

Το 1170, ένας Νορμανδός ιππότης αποφάσισε να χτίσει την έπαυλη και λέγεται πως από το 1766 πως είναι στοιχειωμένο.

Τι λέει ο μύθος:

Ένας ξένος – μυστηριώδης τύπος σου λέει- έφτασε στην έπατλη εν μέσω καυαγαίδιας και οι ιδιοκτήτες, Λόρδος και Λέιντι Τottenham, ζήτησαν από τον άνδρα να περάσει στο σπίτι για να μην τον «φάει» η βροχή.

Καθώς ήταν όλοι μαζί στο σαλόνι και έπαιζαν ένα παιχνίδι με χαρτιά, η κόρη των ιδικτητών, έσκυψε να πάρει ένα φύλλο από την τράπουλα και είδε ότι ο άνδρας είχε πόδια τα οποία θύμιζαν τις οπλές του Διαβόλου. Το κοριτσάκι ούρλιαξε, ο Διάβολος εξαφανίστηκε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το κορίτσι να τρελαθεί και να πεθάνει σε σύντομο χρονικό διάστημα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

While there are no shortage of strange occurrences would you be too afraid or refuse to return if you witnessed a dark shadow on one these steps ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Loftus Hall (@loftushallireland) στις


Πόσο spooky η φάση!