Εντυπωσιακή βραδιά με όμορφες μουσικές!

Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου το Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας, γιόρτασε σε μια μαγική βραδιά την μεγάλη επιτυχία της μουσικής συλλογής “Island 20” που φέτος κλείνει τα 20 χρόνια της και την οποία ο κόσμος κατέταξε πρώτη σε πωλήσεις στα επίσημα charts της IFPI.

Εντυπωσιακά πυροτεχνήματα έλουσαν τον ουρανό της Αθηναϊκής Ριβιέρας με χρώματα, κάνοντας την βραδιά ακόμη πιο συναρπαστική.

ad

Το Island, η Minos EMI / Universal Music συνεργάστηκαν για ακόμη μία χρονιά, δημιουργώντας το απόλυτο music compilation “Island 20” με τις μεγαλύτερες φετινές επιτυχίες και remakes παλιών αγαπημένων κομματιών.

Η special edition τριπλή συσκευασία περιλαμβάνει την καθιερωμένη διπλή συλλογή με τις δύο πλευρές της (early drinks με lounge ακούσματα και late shots με dance επιλογές) καθώς και ένα τρίτο cd με μερικά από τα καλύτερα κομμάτια που έχουν φιλοξενηθεί κατά καιρούς στο Island, στο πλαίσιο του επετειακού εορτασμού των 20 χρόνων.

Για την ιστορική και συλλεκτική πλέον συλλογή μίλησαν στις κάμερες η πρόεδρος της Minos EMI / Universal Music κ. Μαργαρίτα Μάτσα και ο συνιδιοκτήτης της Panas Sophisticated Hospitality, Χρύσανθος Πανάς.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πανδημία, επιλεκτικά παρευρέθηκαν καλλιτέχνες από την νεανική ξένη μουσική σκηνή καθώς και από τον χώρο των εικαστικών τεχνών, του κινηματογράφου και της λυρικής σκηνής.